04 / 05 / 2024

50 bin kentsel dönüşüm projesi

50 bin kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüme ilişkin eylem planını bayramdan sonra açıklanmayı planladıklarını belirtti. Bakan Kurum "Hedefimiz, aynı anda 50 bin kentsel dönüşüm projesini başlatmak" dedi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

50 bin konutluk kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum "İnşallah bayramdan sonra eylem planımızı açıklayacağız ve ilk etapta 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesini aynı anda başlatmak suretiyle, tarihi alanların, riskli alanların dönüşümünü aynı anda başlatmış olacağız" dedi...

TOKİ 50 bin konut kampanyasına 160 bin başvuru geldi!

Hedefimiz 20 yıl içerisinde kentsel dönüşüm sürecini tamamlamak'' diye konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 50 bin konutluk sosyal konut projesine 160 bin başvuru geldiğini açıkladı. 

İstanbul'da 50 bin riskli yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Riskli olarak 50 bin civarında bir yapıdan bahsedebiliyoruz, bağımsız birim olarak bakıldığında bu da 250 bin konut ediyor." dedi

Bursa'da 50 bin bina kentsel dönüşüme girecek!

Arap turistin ilgisi ve Körfez Köprüsü ile potansiyeli artan Bursa'da 50 bin bina dönüşüme girecek. İstanbullu müteahhitlerin Bursa'ya ilgisi artıyor.

50 bin konut dar gelirli Gaziantepliler için yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapacakları 50 bin konut alanın “Suriyeliler için yapılıyor” haberlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Şahin, konutların Gaziantepli dar ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacağını aç

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Törene katılan Başkan Fatma Şahin, açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz: Diyarbakır'da hedef 50 bin çalışanı olan OSB oluşturmak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da öncelikli hedeflerinin, 50 bin çalışanı bulunan bir Organize Sanayi Bölgesi oluşturmak olduğunu söyledi.

Gaziantep'te inşa edilecek 50 bin konutun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin konut ihtiyacının karşılanması için yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin 648 konutluk ilk etabının temeli atıldı.

Gaziantep Güzelyurt'ta 50 bin konutluk projenin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabının temeli Güzelyurt bölgesinde atıldı.

50 bin kentsel dönüşüm projesi Haberi

50 bin kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, bayramdan sonra 50 bin kentsel dönüşüm projesini başlatmayı hedeflediklerini söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 31 Mart seçimleri sonrası manifesto çerçevesinde verdikleri sözleri yerine getirebilmek ve manifesto dahilindeki projeleri görüşmek amacıyla Beykoz'a geldiklerini belirten Kurum, Beykoz'u marka şehir haline getirecek çalışmalar yaptıklarını anlattı.

Beykoz'un yüzde 73'ünün orman alanı, yüzde 11'inin özel mülkiyet, yüzde 10'unun da 2B alanı olduğunu aktaran Kurum, "Orman alanları çıkarıldığında yüzde 40'a yakını 2B arazisi. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşımızın 2B'den kaynaklı problemlerini çözmek amacıyla yaklaşık 17 bin parseli ilgilendiren 2B yasasıyla birlikte vatandaşımızın mülkiyet problemini çözdük. 36 bin vatandaşımıza da mülkiyet noktasında tapularının devirlerini...