06 / 05 / 2024

54 liraya tatil kampanyası

54 liraya tatil kampanyası

Turizm sektöründe yeniliklerin öncüsü Jolly Tur, emeklileri özel indirim ve de kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak. Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil fırsatı...

Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor!

Yüksek enflasyon nedeniyle maliyetlerde yaşanan artış, iç turizmde bu sene de yüzde 100'den fazla zamlara sebep oldu. Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor. 

3 yılda yüzde 54 değer kaybeden Bağdat Caddesi dernekleşti!

Kentsel dönüşümün ardından 3 senede yüzde 54 değer kaybeden Bağdat Caddesi sorunlarını aşmak için dernekleşti. Dernekleşmeyle beraber 20 milyar liraya gerileyen değerini yeniden 50 milyar liralar seviyesine çıkarmayı hedefliyor.

Şumnu'nun Bungalov Evleri ile 12 bin liraya tatil köyü kurulabilecek!

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi.

1969 yılında Duruman Tatil Köyü'nde 65.000 liraya daire!

Reşat Altın'ın 203 liraya satıldığı 1969 yılında, Duruman Tatil Köyü'nde bulunan daireler 65 bin lira ile 95 bin lira arasında satılacakmış. Yazlık daireler, 320 adet altın parasına satılıyormuş.

Geceliği 45 bin liraya tatil!

Antalya'da, geceliği 20-25 liraya pansiyonlarda konaklama imkanı bulunurken, 5 yıldızlı otellerin lüks villa ve kral dairelerinde bir gecelik tatilin bedeli ise 5 bin liradan başlayıp 45 bin liraya ulaşabiliyor.

Antalya'da bazı otellerin gecelik fiyatı 45 bin liraya ulaştı!

Türkiye'de lüks tatil anlayışı son yıllarda gittikçe artan bir trend. Bodrum Maçakızı'nda 39 liraya lahmacun satılırken Antalya'da bazı otellerin gecelik fiyatı 45 bin liraya kadar ulaşabiliyor.

1935 yılında Üsküdar İcadiye'de bir ev 600 liraya satılacakken, Bakırköy'de ise bir arsa 54 liraya satılacakmış!

1935 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Beyazıt Sekbancıbaşı Yakup Ağa'da bir dükkan 300 liraya satılık iken Bakırköy'de bir arsa 54 liraya satılacakmış. Hasköy'de ise harap bir ev 113 liraya satılıkmış.

Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil!

Turizm sektöründe yeniliklerin öncüsü Jolly Tur, emeklileri özel indirim ve de kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak. Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil fırsatı...

Ramazan ayında oteller yüzde 50'ye varan indirim uyguluyor!

Ramazan ayının tatil sezonuna rastlaması nedeniyle Ege'deki birçok tesis yarı fiyatına varan indirimler yaptı. Türkiye'nin en pahalı turistik destinasyonları arasında yer alan Çeşme'de günlük "her şey dahil" 72 liraya tatil yapmak mümkün hale geldi.

Mersin'de nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapılıyor!

Mersin’in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyu'na 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Ramazan Bayramı ile birlikte hizmete girecek tatil köyü tamamlandığında 20 milyon liraya mal olacak.

Gözde Girişim Penta Teknoloji'nin yüzde 54.3'ünü satın aldı!

Gözde Girişim teknolojik ürün dağıtım şirketi Penta Teknoloji' nin yüzde 54.3'ünü 27.9 milyon liraya Yıldız Holding'den aldı. Açıklama Gözde Girişim tarafından KAP'a yapıldı...

Tuzla'da satılık gayrimenkul: 3 milyon 54 bin liraya!

Tuzla Belediye Başkanlığı Tuzla Orhanlı Mahallesi, Burgaz Caddesi 'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 54 bin lira muhammen bedelle 27 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Royal Plus Konutları'ndan daire alana Side’de tatil! 161 bin liraya!

Uran Holding, yeni konut sahibi olacakların yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza atıyor. Royal Plus Konutları’ndan daire alanlar Antalya Side’de ailecek bir hafta 5 yıldızlı tatil imkanına kavuşuyor...

54 liraya tatil kampanyası Haberi

54 liraya tatil kampanyası

TUROFED ( Türkiye Otelciler Federasyonu) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere Temmuz 2014- Aralık 2014 arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde, ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunulacak. 


Jolly Tur Genel  Müdürü  Figen  Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin, havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. 


Uygulama ile emeklilerin, Avrupa’daki emekliler gibi tatil yapabilmesi, özellikle de sonbahar kış mevsiminde çok ucuz paketlerle evde zaman geçirmek yerine, lüks otellerde tatil yapabilmesi imkanı sağlanacak… ve Turizm sektörünün boşluklarını iyi değerlendirilip sektöre uzun vadede ciddi katkı sağlanacak … 


Yaz otellerinden, termal otellere kadar birçok tatil seçeneğinin sunulacağı işbirliğinde  emeklilere özel fiyatların yanı sıra  Ziraat Maximum card’a 9 taksitle  ödeme imkanı  sağlanarak...