05 / 05 / 2024

540/4 Parselde ne kadarlık satış yapıldı

540/4 Parselde ne kadarlık satış yapıldı

127 bin metrekarelik alana kurulan projedeki 220 ticari ünite için 500 bin öne talep toplanıldı. açık artırma toplantısında 4 saatte 160 milyon liralık satış yapıldı.

Akbank’tan son 4 gün uyarısı! Başvuranların hesaplarına 3 bin lira yatırılacak! 

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Akbank'ın yeni kampanyası için de son 4 güne girildi. Ay sonunda son bulacak kampanya kapsamında gerekli şartları sağlayanlara 3 bin TL hediye edilecek. 

Toyota'dan Nisan 2024 kampanyası için son 4 gün uyarısı! Dacia Duster'dan bile ucuz Corolla'ya 218 bin TL'lik indirim!

Toyota en sevilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya 218 bin TL indirim yaptı. Son 4 güne girilen kampanya kapsamında Corolla fiyatlarının Dacia Duster'dan bile ucuz olduğu görüldü. 

İş Bankası'ndan son 4 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak!

İş Bankası'nın ETS kampanyası için son 4 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 31 Mart olarak açıkladığı o kampanyasının detayları...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

Babamdan kalan hissemi nasıl satarım? 1/4 hisse ne demek?

Miras hukuku karmaşık işlemleri ve süreçleri oluşturur. Bunlardan biri de babadan kalan hissenin satılma durumudur. Hisseli tapu satışları, belirli şartları gerektirdiği için usulünce yapılması gerekir. Bu noktada 1/ 4 hissenin ne anlama geldiği de önemlidir. Hisseli miras ile ilgili detaylar...

BMW 4 Serisi’ne resmen tarihi zam geldi! 4 Serisi tamı tamına 529 bin 200 TL zamlandı!

BMW, merakla beklenen 4 Serisi’nin ağustos ayı fiyatını yayımladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, 4 Serisi’ne ağustos ayında tamı tamına 529 bin 200 TL zam geldi.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için son 4 gün!

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için artık son 4 güne girildi. Pek çok kişinin başvurduğu kampanya 31  Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Antalya'da belediye tarafından dükkan ve ofis satış ihalesi yapılıyor! Tatil cennetindeki bu fırsat kaçmaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı Finike İlçesi İncirağacı Mahallesi 243 ada ve 4 parselde bulunan 36 adet taşınmaz ihaleyle satılacak. İşte detaylar…

540/4 Parselde ne kadarlık satış yapıldı Haberi

540/4 Parselde ne kadarlık satış yapıldı


Emlak Konut GYO ile Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi'nce Başakşehir'de hayata geçirilen 540/4 Parsel projesindeki ticari birimler açık arttırma ile satıldı. 127 bin metrekarelik alana kurulan projedeki 220 ticari ünite için 500 bin öne talep toplanıldı. Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ve Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkam Ercan Uyan'ın da bulunduğu açık artırma toplantısında 4 saatte 160 milyon liralık satış yapıldı. Bazı birimlerde ise muhammen bedelin yüzde 400'ü üzerinde bir fiyatla satış...