04 / 07 / 2024

64. hükümet sağlık paketi neleri içeriyor

64. hükümet sağlık paketi neleri içeriyor

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planınında yer alan sağlık düzenlemelerinin 3 ay içerisinde, ‘sağlık paketi’ olarak Meclis’e gönderileceğini açıkladı.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alıyor! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başladı mı? Hemen bakın!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık Bakanlığı'na 85 bin personel alımı gerçekleştirileceğini duyurmasından sonra konuyla ilgili aramalar hızlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başladı mı? Hemen bakın...

Genel Sağlık Sigortası borcu olanlara müjde! Borçlarınızdan kurtulacaksınız!

Hükümet tarafından Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için yeni bir sayfa açıldı. Torba yasası ile bu borçlardan kurtulabileceksiniz...

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Ruhsar Pekcan: hükümet olarak 2019 yılı dengelenme yılı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Hükümet olarak 2019 yılını dengelenme yılı olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de net ihracatımızın büyümeye katkısının devam edeceğini öngörüyoruz." dedi.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı 1 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

64. hükümet sağlık paketi neleri içeriyor Haberi

64. hükümet sağlık paketi neleri içeriyor

Önümüzdeki 3 ay içinde tamamlanıp Meclis’e gönderilecek ‘sağlık paketi’nin 3 ayaklı çatısı belli oldu:

1-Yetki karmaşasına karşı illere çatı yönetici atanacak.

2-Sağlıkta şiddeti önlemek için sert önlemler alınacak.

3-Aile hekimliği mekânları butik hastanelere dönüşecek.


SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planınında yer alan sağlık düzenlemelerinin 3 ay içerisinde, ‘sağlık paketi’ olarak Meclis’e gönderileceğini açıkladı.


Pakette, sağlık personeline yönelik şiddet için cezalar, illerdeki yetki karmaşasını gidermek için çatı yönetici uygulaması ve aile hekimliği polikliniklerinin butik hastaneye dönüştürülmesi gibi projeler bulunuyor.


Önceliği, sık sık yaşanan sorunları gidermeye verdiklerini dile getiren Müezzinoğlu, sağlık paketiyle ilgili şu açıklamaları yaptı:


‘6 AY İÇİNDE YASALAŞIR’

“Sağlıkta şiddeti önlemek için komisyon kurduk. Emniyet ve cezaların arttırılması gündemde. Tüm konuları, önerileri masaya yatıracağız ve karar alacağız. Ocak ayında da Sağlık Bakanlığı’nın paketini...