02 / 10 / 2024

64 milyonluk Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağı projesi

64 milyonluk Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağı projesi

Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat 'ın ortak projesi olan Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağının temel atma töreni gerçekleştirildi. Projenin maliyeti ise 64 milyon lira olarak belirleniyor.

Kocaeli Symbol AVM 600 Milyon dolar yatırımla açılıyor!

Avrupa'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015'de kapılarını açacak.

Symbol AVM Kocaeli 11 Haziran'da kapılarını açıyor!

SYMBOL Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 11 Haziran'da kapılarını açacak. Kavanlar inşaat tarafından 600 milyon dolarlık yatırımla projelendirilen AVM, yaklaşık 200 bin metrekarelik bir alana sahip.

Symbol Kocaeli AVM 11 Haziran’da açılıyor!

Avrupa’nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015’de kapılarını açacak. Decathlon, 11nci mağazasını da Symbol AVM'de açmaya hazırlanıyor..

Decathlon, Symbol AVYM'yi seçti!

Dünyanın en büyük spor perakende zincirlerinden Decathlon, Kocaeli ve Doğu Marmara’nın en büyük karma projesi olan Symbol AVYM’yi seçti.

Kocaeli Symbol AVM 11 Haziran'da açılacak!

Dünyanın en büyük spor malzemeleri marketler zincirlerinden biri olan Fransız merkezli Decathlon firması, Doğu Marmara’nın en büyük karma projesi olan Symbol AVM’de hizmete girecek.

Symbol Köprülü Kavşağı'nın yüzde 50'si tamamlandı!

D-100 karayolu Goodyear kavşağı mevkiinde, yapımına 10 Ocak 2015 tarihinde başlanan Symbol Köprülü Kavşak'ın kuzey yan yolu ve kuzey köprüsünün yapımı tamamlandı.

Symbol Kocaeli'nin ilk etabı 28 Mayıs'ta açılıyor!

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu 5 sac ayaklı projeyi hayata geçiriyor. 3 bin kişinin istihdam edecek Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak

Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak!

Kavanlar Holding, Kocaeli’de 1 milyar liralık yatırımla içinde otel, hastane, AVM, kongre ve performans merkezi ve yapı marketin bulunduğu projeyi hayata geçiriyor. Symbol Kocaeli projesi, 28 Mayıs’ta açılacak.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi Mayıs'ta açılıyor!

SYMBOL Yaşam ve Alışveriş Merkezi; sağlık, turizm ve gösteri merkezi gibi değişik konseptleri içerisinde bir araya getirerek, AVM sektöründe farklı bir karma proje konseptine imza attı. SYMBOL AVM Mayıs 2015'te açılıyor..

Mardin'e 15 milyonluk akıllı ev projesi hazırlandı!

Memleketi Antalya'dan gelerek Diyarbakır'da emlak sektöründe çalışan Hatice Keleş hedef büyüttü. Çözüm süreci ile yönünü Mardin'e de çeviren Keleş, 15 milyonluk bir proje hazırladı. Proje kapsamında yapılacak akıllı evler, kendi elektriklerini üretebilece

Kale Grubu'ndan Çanakkale'ye milyonluk yatırım!

Kale Grubu'nun başkanı Okyay, Çanakkale'de 100 milyonluk yeni granit fabrikası yatırımının temelini attı. Okyay "Türkiye'nin bir sıçrama yapması için Çanakkale ruhu yakalanmalıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

Symbol Kocaeli'nin maliyeti 250 milyon doları bulacak!

Kavanlar İnşaat, Kocaeli'ne, otel, hastane, AVM, kongre ve gösteri merkezi içeren Symbol Kocaeli adlı bir karma proje inşa ediyor. Projenin toplam maliyeti 250 milyon doları buluyor.

Doğu Kudüs'te 64 yeni yerleşim birimi inşa edilecek!

İsrail radyosunun haberine göre, Kudüs Belediyesi Yapı ve Tanzim Komitesi, Doğu Kudüs'teki Ramot Mahallesi'nde 64 yeni yerleşim birimi inşaatına onay verdi..

64 milyonluk Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağı projesi Haberi

64 milyonluk Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağı projesi

15 Mayıs'ta bitirilmesi planlanan ve tamamlandığında 64 milyon liraya mal olmuş olacak Symbol Kocaeli Köprülü Kavşağı'nm temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Ilyas Şeker, Kavaniar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İl Müftüsü Mehmet Sönmez, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve projede çalışan personel katıldı. Projede yan yollar ve köprülü kavşak ile İzmit, Başiskele ve Kartepe'nin kesiştiği noktada yaşanan trafik sorununun çözülmesi planlanıyor. 


6 KÖPRÜ YAPILACAK 

855 metre uzunluğunda olan köprülü kavşağın kuzey yan yolunu Kavanlar, güney yan yolunu ise Büyükşehir Belediyesi yapacak. Ayrıca kuzeyde Büyükşehir bir yan yol daha yaparak...