06 / 08 / 2024

65. hükümet yatırımları

65. hükümet yatırımları

Başbakan Binali Yıldırım, "65. Hükümeti̇n İlk Yüz Günü" isimli değerlendirme toplantısında yapılan icraatları anlattı.

Emekliye, dar gelirlilere ve 3 çocuklu ailelere destek verilecek! Hükümet resmen açıkladı!

Dar gelirli vatandaşların elini rahatlatmak için hükümet sosyal yardımları tek çatı altında topluyor. Emekli, asgari ücretli ve dar gelirliye kira yardımı, gıda yardımı, çocuk bakım desteği, çocuklu aileye vergi indirimi gibi destekler verilecek.  

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

65. hükümet yatırımları Haberi

65. hükümet yatırımları


Başbakan Binali Yıldırım, "65. Hükümeti̇n İlk Yüz Günü" isimli değerlendirme toplantısında yapılan icraatları anlattı. Kamuda tasarruf diye yola çıktık, hem işlerin hızlanması, hem bu alanda daha hızlı sonuç alınması için düzenlemeler yaptık. 


Çalışma ve sosyal güvenlik alanı

Özellikle bu alanda 100 gün içerisinde ciddi reformlar yaptık. 50 işçi ve altında çalıştıran işyerleri ve az riskli işyerlerine yönelik uyarıları dikkate alarak yeniledik. 


22 ili kapsayan yeniden kalkınma projesi

Bu hafta sonu 22 ili kapsayan yeniden kalkınma projesini devreye alacağız bunun detaylarını Diyarbakır'da kamuyla paylaşacağız. Cazibe merkezleri oluşturacağız. 1.4 milyar dolar civarında yeni temel atımı yapılacak. Bunlar terör dolayısı ile yıkılan vatandaşlarımızın binaları yeniden daha iyi yapılacak. Bu hain örgüt 10 milyar civarında zarar verdi. 3 yıl içerisinde bu zararı ortadan kaldıracağız. Evlerin en geç...