24 / 07 / 2024

68 arsa iptal edildi

68 arsa iptal edildi

Ankara Çankaya'da 14 Haziran Perşembe günü yapılacak olan ihale iptal edildi

Milli Emlak o ilde 68 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de 68 bin TL'ye arazi satacak.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi iptal edildi. 

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Gaziantep'te 68 milyon liralık gayrimenkulleri üstlerine alan iki şüpheli tutuklandı!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'te iki şüphelinin faizle para verme karşılığında 3 kişiye ait değeri yaklaşık olarak 68 milyon olan ev, iş yeri, arazi ve arsa gibi 31 değerli taşınmaz mallarının tapularını üstlerine aldıklarını belirledi.

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Burdur'da özel şirketler tarafından yapılan arsa değişikliği iptal edildi!

Burdur'da Özel şirket tarafından para istenen vatandaşların ödeme yapamaması durumunda arsalarının daha kötü yerlerle değiştirildiği, iyi bölgedeki arsaların ise satıldığı iddialarında son durum; uygulama iptal edildi...

İzmir'de kereste fabrikası için arazi tahsisi iptal edildi!

İzmir’de yaşayan Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikası için İTOB yöneticileri arsa tahsisinin iptal edilmesi kararını verdi. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu; “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır.”açıklamasında bulundu.

Hatay Milli Emlak'tan 14.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 14 milyon 646 bin 173,68 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 25 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Karabağlar'da mağdur arsa sahipleri 7 yıldır imar planı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'da kamulaştırmadan yol yaptığı arsa sahiplerine tazminatlarını ödemedi. Bölgenin imar planı iptal edilince arsa sahipleri mağdur oldu.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesi yine iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yine iptal edildi. Söz konusu alanda yer alan Şükrü Balcı POMEM arazisi 2017'de de ihaleye çıkmıştı...

Tepe-Sera'nın Fikirtepe ihalesi iptal!

Tepe-Sera Adi Ortaklığı, Fikirtepe'de 160 kadar arsa sahibinin paylarını satın almak için harekete geçmişti. Yüzde 98 oranında anlaşma da sağlanmıştı ancak yüzde 2'lik kısım ihaleye itiraz etti ve ihaleyi iptal ettirdi..

68 arsa iptal edildi Haberi

68 arsa iptal edildi

İHALE İPTAL İLANI


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesi hükümlerince 14/06/2012 tarihinde saat 14:15’de mülkiyeti Belediyemize ait, Çankaya İlçesi, Karakusunlar Mahallesinde bulunan İmarın 27465 Ada 1 Parseli üzerinde 68 Adet tam 1 Adet hisseli olmak üzere toplam 69 Adet bağımsız bölümün mülkiyet satış ihalesi Başkanlık Makamı Olur’u ile iptal edilmiştir.


İlan...