02 / 05 / 2024

7. İstanbul Bilişim Kongresi

7. İstanbul Bilişim Kongresi

Kadir Has Üniversitesi 'nde gerçekleştirilen kongrede 17 oturumda, 100 'den fazla konuşmacı yer aldı. 7. İstanbul Bilişim Kongresi'nde bu yıl "Akıllı Şehirler" temasının ele alındı...

Kadir Has Üniversitesi Akıllı Şehirler Zirvesi 13 Kasım'da başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Derneği işbirliği ile düzenlenecek "Akıllı Şehirler" temalı VII. İstanbul Bilişim Kongresi 13-14 Kasım tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Tay İstanbul Bilişim Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedel ile Pelin Tanca Bertulettı, Duygu Kuşkulu ve Eda Başaran ortaklığında kuruldu.

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

İGA Bilişim Şirketi kuruldu!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan bilişim teknolojileri sisteminin altyapı ve yazılım hizmetlerini sağlamak üzere İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından İGA Bilişim şirketi kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.Marmary 3 Şubesi, Mehmet Siraç Bayram Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 15 Mart'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

7. İstanbul Bilişim Kongresi Haberi

7. İstanbul Bilişim Kongresi


Kadir Has Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen 7. İstanbul Bilişim Kongresi ona erdi. Bu yıl "Akıllı Şehirler" temasının ele alındığı kongrede, hızla artan dünya nüfusu karşısında şehirleşme kavramı ile geliştirilen 'akıllı sistemler' tüm yönleri ile ele alındı. Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilen kongrede 17 oturumda, 100'den fazla konuşmacı yer aldı. 


İlk oturumda Fatih Belediye Bşk. Dr. Mustafa Demir, Tuzla Belediye Bşk. Dr. Sadi Yazıcı, Sarıyer Belediye Bşk. Şükrü Genç, Büyükçekmece Belediye Bşk. Dr. Hasan Akgün ve Yalova Belediye Bşk. 

Yakup Bilgin Koçal, Türkiye Bilişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Menteş moderatörlüğünde bir araya geldi. Oturumda, İstanbul'un daha yaşanabilir bir şehir haline getirilmesi amacıyla belediyelerin kendilerine özel geliştirdikleri akıllı altyapı sistemleri, akıllı bilişim teknolojileri, akıllı ürünler ve akıllı binalar gibi...