04 / 05 / 2024

7 Mavi Projesi

7 Mavi Projesi

Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde konutların metrekare birim satış fiyatı 13 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi projesinde 566 konut olacak...

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Kanal İstanbul projesi 7 maddede tüm detaylarıyla!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde "çılgın proje" şeklinde nitelendirilerek Kanal İstanbul projesi duyuruldu. Bugün temeli atılacak Kanal İstanbul projesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte 7 maddede Kanal İstanbul projesi tüm detaylarıyla.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 7 Nisan'da!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

7 Mavi Projesi Haberi

7 Mavi Projesi


İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda yükselen Yedi Mavi projesi Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Yedi Mavi projesi 73 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Adalar ve deniz manzarasını gören Yedi Mavi projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Yedi Mavi projesinde dairelerin Haziran 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


566 konutun yer aldığı Yedi Mavi Evleri projesi 17 katlı beş blok olarak planlandı. Projede ticaret ve ofis alanları da yer alıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde dairelerin net alanları 49 metrekareden başlıyor. 


Eski TOBB arazisi üzerinde inşa edilen Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 13 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor.



Tel : 444 7 034

Web : http://yedimavi.com.tr/

Gülcihan...