14 / 05 / 2024

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik adres 

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik adres 

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Deprem bilimci yine İstanbul'u uyardı: Binlerce insanı da alıp götürecek

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depreminde bir ayrıntıya dikkat çekti ve "Binlerce insanı da alıp götürecek" dedi. İşte Görür'ün o açıklaması...

BİM'de çılgın indirim! Kumtel cam ankastre set 7.299 TL! Türk Kahvesi Makinesi 1.299 TL! Bu hafta BİM'de neler var?

BİM 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Fırsat ürünlerin listesi belli oldu. BİM'de bu hafta Kumtel cam ankastre set 7.299 TL ve Türk Kahvesi Makinesi 1.299 TL'den satılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 3 Mayıs 204...

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Pay senedi yatırımcıları rekor kırarak 7 Milyona ulaştı: Hangi şirketler halka arza çıkıyor?

11 Eylül 2023 tarihinde, pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı, son derece etkileyici bir artışla 7 milyon 140 bin 215 kişiye yükselerek rekor bir seviyeye ulaştı. Önceki ay, 31 Ağustos tarihinde kaydedilen 6 milyon 257 bin 415 yatırımcı sayısı rekorunu geçerek bu başarı elde edildi.

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.590 TL! Peki en ucuza nereden alınır? İşte Arnica 11  Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini değiştirmek isteyen kahve severler, sizin için Arnica IH32059 Eko Otomatik Köpüklü Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza alacağınız yerleri, fiyatlarıyla birlikte araştırdık ve listeledik. İşte o fiyat listesi..

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Yeni DS 7  artık Türkiye yollarında! İşte satış fiyatı

Fransız DS Automobiles’in ilk özgün modeli DS 7 CROSSBACK, yenilenmesinin ardından DS 7 adıyla Türkiye yollarına çıkıyor. İşte DS 7 CROSSBACK'in Türkiye satış fiyatı ve özellikleri...

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik adres  Haberi

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik adres 

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET ve İÇ DIŞ TİCARET; Türkiyenin belli başlı ihraç ürünlerinin İnşaat malzemeleri, Tekstil, Gıda Maddeleri, Tarım ve ziraat ürünleri, tıbbı malzemeler, Medikal Malzemeler, Mobilya, Elektronik Eşya, Beyaz Eşya, Kozmetik ürünlerinin, her türlü makine ve yedek parçaları ve Türkiye de üretilen yarı mamul ve mamul tüm ürünlerin ihracını sağlamak, yurt içinde ticaretini ve pazarlamasını yapmak, sınai yarı mamulleri ve mamülleri ithal etmek, işlemek veya işletmek suretiyle yeniden ihraç etmek. Dış ticaret mevzuatında yer alan ilke ve esaslar çerçevesinde imalatçı ve tedarikçi kuruluşların kendi müşterilerine yaptıkları ihracatlar da ve ithalatlarda aracılık hizmetleri vermek....