02 / 05 / 2024

7. yazlık evler fuarı açıldı

7. yazlık evler fuarı açıldı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün açılışını bizzat yaptığı “ 7. Yazlık Evler Fuarı” nda lanse edilen projelerin toplam bedeli: 2 milyar Avro...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Yazlık kiraları uçuşa geçti: Aylık kiralar 7 milyon TL'ye kadar çıktı!

Yaz tatilinin en gözde ilçeleri arasında yer alan Bodrum’da kiralar bu yaz da uçuşa geçti. İşte yazlık bölgelerdeki kira rakamları...

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

Yazlık bölgelerdeki konut satış değerlerinde son 1 senede yüzde 32 ile yüzde 62 kiralarda ise yüzde 7 ile yüzde 37 oranında artış görüldü. Peki yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Yazlık evler yatırımcısına kazandırdı! 

Son 4 yılda yazlık evlerin fiyatları yüzde 118'e varan oranlarda artış gösterdi. Yazlık fiyatları en çok Antalya Kaş'da arttı.  

Tatilcinin yeni favorisi yazlık evler oldu!

Otellerde fahiş fiyatlar tatilciyi kiralık yazlıklara yöneltti. Talebi gören ev sahipleri ise kira fiyatlarına yüzde 50 zam yaptı.

Yazlık ev almanın 7 avantajı!

Son zamanlarda yazlık ev almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Şehirden uzaklaşıp, sahil bölgelerinde tatil geçirmeyi planlayanlar yazlık ev arayışına girdi. Peki, yazlık ev almanın avantajları nelerdir?

7. yazlık evler fuarı açıldı Haberi

7. yazlık evler fuarı açıldı

Fuarda Bodrum’daki yazlık ev projeleri ve diğer projeleri de görücüye çıktı. 25 firmanın her biri 100.000 ila 5.000.000 Euro arasında 40 projesi alıcılarla buluşuyor. Körfez ülkeleri ile Almanya ve Hollanda'dan yatırımcı firmaların da katıldığı fuarda; New York ve Miami evlerinin sadece yüzde 20 sini ödeyerek sahip olma imkanının yanı sıra Amerika ile anında iletişim kurularak satışa sunulan konutlar alıcılar tarafından incelendi. Fuardaki projelerin toplam değeri 2 milyar Avro’yu aştı.


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un desteklediği Fuar kapsamında “Bodrum Günleri” de  düzenleniyor. 


Yazlık Ev ve Gayrimenkul sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeyi düşünenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken “Yazlık Evler Fuarı”nda alıcılara çok özel fırsatlar sunuluyor. Konutlar, yazlık evler, devre mülkler, ofisler, akıllı binalar, villalar, plazalar, iş merkezleri gibi...