15 / 05 / 2024

70 bin Euro\'ya 3 halı aldı

70 bin Euro\'ya 3 halı aldı

Modacı Rıfat Özbek'in davetlisi olarak ülkemize gelen dünyaca ünlü model Kate Moss Bodrum'da güneş ve denizin tadını çıkarıyor

Almanya'da bir Türk aile, hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev aldı!

Türkiye'de konut fiyatları her geçen gün daha da artarken, Almanya'ya 3 yıl önce taşınan Türk ailenin hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev alması sosyal medyada gündem oldu.

Turistlere izinsiz ev kiralayanlara ceza var! Cezalar 3 binden 100 bin Euro'ya kadar çıkarıldı...

İspanya'nın başkenti Madrid'de belediye, turistlere izinsiz ev kiralayanlara yönelik para cezalarını artırdığını duyurdu. Yapılan bu yeni düzenleme kapsamında, bu tür kiralama yapanlara verilecek en yüksek para cezası 3 bin Euro'dan 100 bin Euro'ya kadar çıktı.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

EBRD, deprem bölgesindeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verecek! 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından, depremden etkilenen 11 şehirdeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verilecek. İşte ayrıntılar...

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Peker GYO, Almanya'daki taşınmazı 270 bin Euro'ya satın aldı!

Peker GYO'nun iştiraki Almanya'da kurulu Peker GYO Global GMBH şirketinin, Grevenbroich şehrindeki 202 metrekare arsa alanına sahip, yıllık kira geliri 15 bin Euro olan taşınmazın 270 bin Euro'ya satın alımı amacıyla sözleşme imzalandı. 

Peker GYO Almanya'da 220 bin Euro'ya gayrimenkul aldı!

Peker GYO'nun iştiraki Almanya'da kurulu Peker GYO Global GMBH şirketine, Almanya Grevenbroich şehrinde yer alan 19 bin 200 Euro yıllık kira geliri bulunan taşınamazın 220 bin Euro'ya satın alımı amacıyla sözleşme imzalandı. 

Peker GYO Almanya'da 500 bin Euro'ya gayrimenkul satın aldı!

Peker GYO, Almanya'nın Vestfalya eyaletinin Recklinghausen şehrindeki 3 daire 1 ticari alandan oluşan ve 40 bin Euro yıllık kira geliri bulunan taşınamazı 500 bin Euro'ya satın aldı.

Peker GYO Almanya'da 500 bin Euro'ya 3 daire 1 ticari alan alacak!

Peker GYO, Almanya Vestfalya eyaletinin Recklinghausen şehrindeki 417 metrekare kiralanabilir alana sahip 3 daire 1 ticari alandan oluşan ve 40 bin Euro kira geliri bulunan taşınamazın 500 bin Euro'ya satın almak için görüşmelere başladı. 

Eyfel Kulesi'nin merdivenin parçası 169 bin Euro'ya satıldı!

Artcurial Müzayede Evi, Paris'te yer alan Eyfel Kulesi'nin merdiveninin bir parçasını açık artırmada 169 bin Euro'ya sattı...

Esas Gayrimenkul kira gelirini 70 milyon Euro'ya taşıyacak!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, "Esas Gayrimenkul olarak 30 milyon Euro'luk kira gelirimiz var. Hedefimiz bunu 70 milyon Euro'ya taşımak" dedi..

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını aylık 50 bin Euro'ya kiraladı!

Feryal Gülman’ın başına talih kuşu kondu. Fransız şirket, Gülman'ın Bebek’teki villasını çekim için aylık 50 bin euro’ya kiraladı...

70 bin Euro\'ya 3 halı aldı Haberi

70 bin Euro\'ya 3 halı aldı
İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli Kate Moss, davetlisi olarak geldiği modacı Rıfat Özbek ile birlikte Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapıyor. Ünlü model, kız kardeşi Lila Grace ve Özbek ile birlikte denize girip yüzdü. Moss koy gezisinin ardından, 70 bin Euro'ya 3 tane el dokuması Milas halısı...