09 / 05 / 2024

70 Gün Alt Geçidi trafiğe kapandı mı

70 Gün Alt Geçidi trafiğe kapandı mı

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış su baskınlarına yol açtı. Başkentte öğleden sonra başlayan sağanak yağış trafikte aksamalara da neden oldu. Sel nedeniyle 70 Gün Alt Geçidi trafiğe kapandı...

Bayramın ikinci günü altın ne kadar? İşte gram, yarım, tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu Kurban Bayramı'nda da merak ediliyor. 29 Haziran Perşembe günü altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yatırım olarak altını seçen vatandaşlar iç piyasada meydana gelen hareketliliği canlı olarak takip ediyor. Peki, bugün çeyrek

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

Merkez Bankası ihtiyaç kredileri için güncelleme yaptı! 70.000 TL altındaki krediler...

Banka ihtiyaç kredileriyle ilgili yeni bir karar aldı. Bankalara gönderilen yazıda, ihtiyaç kredilerine örtülü faiz indirimi getirilmesinde değişikliğe gidildiği bildirildi. 70 bin liranın altındaki krediler bu düzenlemeyle muaf tutulacak.

8 Mart 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.109,70 liradan satılıyor. 8 Mart 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 8 Mart altın fiyatları!

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Altın fiyatlarında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları bugünde milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında tsunami başladı. Altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı bir karış açık kaldı. İşte 16 Kasım 2022 altın fiyatları...

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Altını olanlara resmen soğuk duş... Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak... Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı...

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Rekora koşuyor! Elinde altını olan acil bakın! 12 Kasım 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar güncel atın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatları tozdu dumana kattı, yukarı yönlü hareketine bugün de devam ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel altın fiyatları..

Altında son noktayı bu kez İslam Memiş koydu! Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı bu kez ünlü ekonomist İslam Memiş koydu. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş gram altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Gram altın 3 gün sonra işte bu kadar olacak! Hemen siz de bir göz atın...

Gülaylar altında haftanın fırsatları! Tüm takılarda yüzde 55 indirim! Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında haftanın fırsat ürünleri belli oldu. Kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe kadar aradığınız tüm takı modelleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki Gülaylar altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

İslam Memiş son bir gün deyip uyardı! Perşembe günü gram altın işte bu seviyeye çıkacak!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe gününün yaklaştığını belirterek, gram altına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte haberin detayları!

İslam Memiş’ten kritik Perşembe günü uyarısı! İşte gram altının yeni rotası!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe gününü işaret ederek, gram altın için yeni uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

İslam Memiş “Perşembe gününe dikkat” diyerek gram altın tahminini paylaştı!

Altın ve gümüşe yatırım yapmayı düşünenlerin yakından takip ettiği ekonomist İslam Memiş, Perşembe gününü işaret ederek uyarıda bulundu.

70 Gün Alt Geçidi trafiğe kapandı mı Haberi

70 Gün Alt Geçidi trafiğe kapandı mı

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış su baskınlarına yol açtı. Başkentte öğleden sonra başlayan sağanak yağış trafikte aksamalara da neden oldu. Sel nedeniyle 70 Gün Alt Geçidi trafiğe kapandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekiplerce alınan önlemlerin ardından, alt geçitteki suyun boşaltma çalışmaları...