08 / 05 / 2024

7.2 milyon dolar

7.2 milyon dolar

Malatyalı işadamı Ahmet Arslan, Bodrum'daki Salih Adası'nı satın aldı...

Faizsiz konutta sözleşme sınırı 7.2 milyon liraya yükseltildi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından yayımlanan yönetmelikle faizsiz konutta sözleşme sınırı 7.2 milyon liraya yükseltildi...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Ticaret Bakanı Bolat'tan tarihi rekor açıklaması: Günlük ihracat 2 milyar 121 milyon dolar oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat günlük ihracatta tarihi rekor kırıldığını söyleyerek, 23 Haziran'daki ihracat rakamının  2 milyar 121 milyon dolar seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı. 

Genç yatırımcı borsadan 2 senede 8 milyon dolar kazanarak milyoner oldu! İşte borsada milyon dolar kazandıran 4 formül..

Borsaya yatırım yapan 24 yaşındaki Jack Kellogg isimli yatırımcı 2 senede 8 milyon doların üzerinde para kazandı. İşte milyonerin alış ve satış için rehber olarak kullandığı 4 gösterge...

Dev kuruluşa dudak uçuklatan ceza! Telif hakkı ihlali nedeniyle 7,2 milyon dolara mahkum edildi

Bir Çin mahkemesi, hit mobil oyun "Three Kingdoms Tactics"i geliştiren bir Alibaba Group birimine , telif hakkı ihlali nedeniyle NetEase Inc'e 7,2 milyon $ tazminat ödemesini emretti. 

Merkez Bankası rezervleri 2 milyar 271 milyon dolar azarak 122,4 milyar dolar oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Haftalık Para ve Banka İstatistik verilerini açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 31 Mart haftasında bir önceki haftaya kıyasla 2 milyar 271 milyon dolar azalışla 122 milyar 423 milyon dolara kadar geriledi. 

Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çay üreticileri son dakika yaş çay alım fiyatlarını merak ediyor. Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

7.2 milyar dolar neden kaçtı?

Politika faizini yüzde 10.25 seviyesinden 19’a çıkaran Naci Ağbal’ın 4 aylık Merkez Bankası Başkanlığı döneminde hisse senedi ve tahvil piyasasına 3.52 milyar dolar yabancı portföyü girmişti. Ağbal’ın görevden alındığı tarihten bu yana ise 7.2 milyar dolarlık yabancı portföyü kaçtı.

TOKİ sosyal konut projelerine 7.2 milyon kişi başvurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal konut projesiyle ilgili yaptığı açıklamada projelere şimdiye kadar 7,2 milyon kişinin başvurduğu söyledi.

Türkiye hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazandı! İşte İstanbul balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'den yılın ocak-ağustos ayları arasında 1343 tonluk hamsi ihracatı gerçekleşti. 2022 yılının başından bu yana hamsi ihracatından 8 ayda tam 7,5 milyon dolar kazanıldı. İşte, Balık hali 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ankara Büyükşehir 7 konutu satıyor! 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak - Karakusunlar Mahallesi'nde yer alan 7 konutu 2 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Lionel Messi Miami'deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’de bulunan lüks evini iki ay kadar önce 7 milyon dolar bedelle satışa sundu daha sonra ise satıştan kaldırdı. Şimdi ise evi yeniden ve fiyatına zam yaparak satmaya karar verdi.

7.2 milyon dolar Haberi

7.2 milyon dolar

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu tarafından satışa çıkarılan Bodrum'daki 32 bin metrekarelik Salih Adası'nı, Egebank'ın eski sahibi Murat Demirel 7.2 milyon dolara satın almıştı.  Elektriğini ve suyunu kendi üreten Salih Adası'nın yeni sahibi Arslanlar Şirketler Grubu patronu Malatyalı işadamı Ahmet Arslan...