18 / 05 / 2024

8 A Yapı Mimarlık İnşaat adresi

8 A Yapı Mimarlık İnşaat adresi

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi, Ozan Kayacan tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beyoğlu, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Çağ Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çatal, Derya Çatal, Sena Çatal ve Sinan Çatal ortaklığında kuruldu.

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin Suudi Arabistan’a ihracatı zirve yaptı! 8 ayda 4 kat arttı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci, Suudi Arabistan’a 2003’te 8 ayda yapılan ihracatın 2022’nin aynı dönemine kıyasla 4 kat artışla 1,6 milyar doları aştığını paylaştı.

En pahalı uçuş İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı! Tek yön 66 bin 600 lira

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verileri açıklandı. Seyahat platformu, uçak biletlerinin ilk 7 aylık karnesine göre en pahalı uçuş  66 bin 600 lira ile İstanbul'dan Şanghay'a yapıldı.

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Altın gelecek sene bu kadar olacak! Gram altında 2024 fırtınası geliyor! 8 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2024'te hareketli bir dönem öngörüyor. Bugünkü tarihte, 8 Ağustos 2023'te, altın fiyatlarına ilişkin durumu değerlendirebiliriz.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kuru dün kapanışta 29,632 TL'den işlem görürken, bugün güne artışla başladı. Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Dolarda tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar heyecanla doları takip ediyor! 8 Ağustos Salı dolar/TL kuru ne kadar?

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,1 artışla 26,9930'dan günü tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında rekora bir adım daha yaklaştı. Dolarda tansiyon yükselirken yatırımcılar bugün doların ne kadar olduğunu araştırıyor. 8 Ağustos dolar/TL kuru ne kadar?

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin ve motorine zam geldi mi? BP, Opet, PO, Shell 8 Ağustos 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücünün yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı. Peki benzin ve motorine zam geldi mi? İşte BP, Opet, PO, Shell 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

8 A Yapı Mimarlık İnşaat adresi Haberi

8 A Yapı Mimarlık İnşaat adresi

8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi, Ozan Kayacan tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beyoğlu, Kemankeş Karamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


8 A Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Pazarlama Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Her türlü inşaat ve taahhüt işi yapabilir,mimarlık, mühendislik etüt proje,fizibilite, statik hesap ve yatırım etütleri,  araştırma danışmanlık,  ekspertiz ve proje yönetim hizmetlerini gerçekleştirmek. 2)Her türlü mimarlık, mühendislik hizmetlerini yapmak, yaptırabilmek, proje geliştirebilmek ve organizasyonunu kurup yönetmek,tanıtma ve geliştirme ile ilgili tüm çalışmaları yürütmek, 3) Proje uygulama sorumluluğu kontrol mühendisliği ve danışmanlık hizmetleri yapmak. 4) İnşaatlarla ilgili tüm projeleri yapmak,   yaptırabilmek,  ruhsatlarını alabilmek,  harita işleri ve imar planlarını yapmak,  imar durumu ifraz...