08 / 05 / 2024

9 yeni AVM projesi

9 yeni AVM projesi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ'den 1.529 konutluk 9 yeni proje geliyor! Bu illerde yaşayanlara Ekim piyangosu vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.529 konutluk 9 yeni projesi için düğmeye bastı. Bu illerde yaşayanlara resmen Ekim piyangosu vurdu...

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

2022'de AVM açılışları hızlanacak!

Türkiye’de senelik 160 milyar Türk Lirası'na yakın satış gerçekleştirilen ve 2 milyarı aşkın ziyaretçi ağırlayan AVM’lerde toparlanma hızlı oldu. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, 2022'de 4-5 yeni AVM'nin daha açılacağını belirtti.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Kovid-19 aşısı 9 yeni milyarder yarattı!

The People’s Vaccine Alliance isimli sivil toplum kuruluşu, Kovid-19 salgını için üretilen aşıların 9 yeni milyarder oluşturduğuna dikkat çekti. 

9 yeni AVM projesi Haberi

9 yeni AVM projesi

Türk perakende sektörünün kaydettiği büyüme alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarını da cesaretlendiriyor. İstanbul'dan Ankara'ya kadar toplam 10 AVM'nin işletmecisi olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım şirketi, 1.5 milyar euroluk, içerisinde otel ve ofislerin de olduğu 9 AVM projesi için harekete geçti. Nüfusu 1 milyonun üzerinde olan her ilde en az 1 AVM yatırımı yapmayı hedefleyen şirketin, İstanbul'da Küçükyalı ve Maltepe'deki inşaatı süren projeleri, 2017'nin ilk yarısında hizmete girecek. Küçükyalı'daki projede AVM ve otel yer alıyor. Maltepe'de ise AVM ile bir ofis, bir de konut bloku olacak. 1.5 milyar euroluk bütçenin 800 milyonluk kısmını ise devam eden projeler oluşturuyor.


20 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş ile Genel Müdürü Hasan Şimşek, gazetecilerle sohbet toplantısı düzenledi. Murat Özgümüş, "Ankara'daki ilk Optimum projemizden...