09 / 05 / 2024

98 faiz oranlı konut projeleri

98 faiz oranlı konut projeleri

Teknik Yapı faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında Teknik Yapı'nın 6 projesinden yüzde 0,98 faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

50 bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu! Bankalar arka arkaya güncel oranlarını açıkladı!

Eylül ayı itibarıyla bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları revize edildi. Bu kapsamda, özellikle kamu bankaları, düşük faizli ve uzun vadeli kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bu yüzden, kredi faiz oranları ve hesaplamalarına yönelik araştırmalar hız kazandı. İşte bankalarında kredi faiz oranl

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 

Depremzedeye özel kredi oranları 72 saatte değişti! 0.99 olan faiz oranı 1.59’a çıktı!

11 şehirde yaşayan depremzedeler için kamu bankalarının açtığı 0.99 faiz oranlı 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisine yoğun talep olunca banka önce mobilden yapılan başvuru ekranlarını kapattı. Daha sonra ise gece 00.00’dan sonra kredi oranını 1.59’a çıkardı.

Konutlarda Isı Yalıtım Projesi devreye alındı! 50 bin liraya kadar 0,99 faiz oranlı kredi müjdesi!

Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanının sağlandığı  'Konutlarda Isı Yalıtım Projesi' devreye alındı. Söz konusu krediler Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak...

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 0,98 faizle ihtiyaç kredisi verilecek!

Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı. QNB Finansbank 0,98 faiz oranıyla 10.000 TL ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Çiftçiye müjde! Kredi limitleri 5 kat yükseldi, süre 2023'e uzatıldı! İşte Ziraat Bankası ve Tarım Kredi faiz oranları..

Çiftçiler için sunulan hazine destekli düşük faiz oranlı tarım kredilerinde limitler yükseldi. Gübre ve mazot fiyatlarındaki artış sebebiyle zor duruma düşen çiftçilerin yüzü güldü. Peki tarım kredilerinde limitler ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Düşük faiz oranlı konut kredisi geri gelecek mi?

Merkez Bankası'nın 2 puanlık yüksek oranlı indiriminin altındaki asıl sebebin, "kredi faiz oranlarında ciddi düşüşler sağlamak" olduğuna dikkat çekiliyor. Peki bankalar konut kredisi faizlerini düşürecek mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında deprem!

2007 yılında konut kredilerinin yasal hale getirilmesiyle, kredi talepleri patladı. Geçtiğimiz sene Haziran ayında kamu bankalarının başlattığı düşük faiz oranlı konut kredileriyle rekor rakamlarda kredi kullanımları kaydedildi. Peki bankaların konut kredisi faiz oranları Temmuz 2021'de ne oldu?

Konut kredilerinde faiz indirimi yapılacak mı?

İpotekli ilk el ev satışları Mayıs 2021'de 3 binden düşük seyretti. Geçen yılki gibi düşük faiz oranlı konut kredisinin vakti geldi mi?

Yüksek faiz oranlı konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisi yapılandırma işlemi, mevcut faiz oranlarına göre daha yüksek oranlardan kredi çeken vatandaşların merakla beklediği konulardan. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Düşük faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur?

24 ay geri ödemesiz ve 180 ay vade fırsatı ile sunulan krediler vatandaşları konut alımlarında harekete geçirdi. Konut satın almayı düşünenler için uygun faiz oranları oldukça iyi imkanlar yarattı. Peki düşük faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur?

Düşük faiz oranlı konut kredisi nasıl hesaplanır?

Konut kredisi hesaplama ve yapılandırma son günlerde en çok araştırılan konulardan oldu. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası 0.64 ve 0.74 faiz oranlarıyla vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki konut kredisi faiz oranları kaç oldu?

Nlogo projesinde 0.64 faiz oranlı son daireler!

2 bin 679 konuttan oluşan Nlogo projesinde son daireler satışta. Nlogo projesinde, 0.64 faiz oranıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

98 faiz oranlı konut projeleri Haberi

98 faiz oranlı konut projeleri

Teknik Yapı'nın yeni kampanyası başladı. Ziraaat Bankası öncülüğünde başlayan kampanya kapsamında konut kredisi faiz oranları yüzde 0,98'e indi. 

Teknik Yapı faiz kampanyası detayları
İnmeyen konut kredisi faizlerine rağmen 0,98 banka konut faiz oranıyla hayalinizdeki eve sahip olma fırsatı Teknik Yapı'da sizi bekliyor. 

Teknik Yapı faiz kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 10 indirime ek ister yüzde 5 peşinatla 72 ay, ister yüzde 20 peşinatla 120 ay sadece 0,98 faiz oranı ile konut sahibi olunabiliyor.

6 projede geçerli olan Teknik Yapı 0.98 faiz kampayası sınırlı sayıdaki konutlar için geçerli. Kampanyanın geçerli olduğu projeler İstanbul,  İzmir  ve Denizli'de yer alıyor. 

Teknik Yapı faiz kampanyasının geçerli olduğu projeler şu şekilde;

1- Residence Inn Deluxia
2- YücelPark
3- Uplife Kadıköy
4- Deluxia Park Residence
5- Evora İzmir
6-...