27 / 05 / 2024

99 Konut Fuarı

99 Konut Fuarı

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirim sonrasında 0,99 Konut Fuarı düzenledi. Fuarda vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıldı.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den bu ile 99 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık 2023 tarihinde yapılacak. Projede 99 konut ve 1 adet büfe bulunuyor.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

TOKİ, Trabzon'da ilk kazmayı vurdu! Afetzedeler için 99 konut inşa edecek!

Trabzon'da 2000 yılından itibaren meydan gelen çeşitli afetlerde evleri yıkılan veya oturulamaz raporu verilen afetzedeler için konut inşa edilecek.

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 yeni konut geliyor! İhalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Of projesi 2 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Of projesinde 99 konut yer alıyor.

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

Ev alacaklar dikkat! 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? Hemen bakın!

Ev hayali kuran vatandaşlar 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kullanımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? 

TOKİ’den Bilecik’e 99 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Tüketici kredilerinin 354 milyar 99 milyon TL'si konut!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 24 milyar 665 milyon TL arttı ve 6 trilyon 744 milyar 101 milyon TL'ye çıktı. Tüketici kredilerinin 354 milyar 99 milyon TL'lik kısmının konut olduğu belirtildi.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

Kredi ile ev alma hayali kuranlar 0,99 faizli konut kredisini araştırıyor. Peki 0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte yanıtı!

0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından gözler başvuruların başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, 0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte tüm merak edilenler...

99 Konut Fuarı Haberi

99 Konut Fuarı

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirimin ardından Agora alışveriş Merkezi'nde bir fuar düzenleyip konut projelerini tanıttı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 0,99 Konut Fuarı'na vatandaşlar da yoğun ilgi geldi. Fuar da vatandaşlar ile birebir görüşmelerde bulunup konut kredileri hakkında bilgiler aktarıldı.

EV ALMANIN TAM ZAMANI

Fuarın açılışına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ev almanın tam zamanı olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Atılgan Sert ise Antalya' da ilk kez bu tarz da bir fuar düzenlendiğini ifade ederek "İlk kez gerçekleştirmiş olmamıza karşılık fuarımız büyük ilgi gördü. Katılımcı müteahhit firmaları bu fuar da sıcak satışlarda gerçekleştirdi. Fuarımızın daha büyük geniş kitlelere ulaşması için çalışacağız" açıklamasında...