18 / 05 / 2024

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Türkü Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da kuruldu.

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70 artırdı! Uzmanlardan konutların boş tutulmasını önleyecek mekanizma çağrısı! 

Depremzedeler yakın şehirlere göç ederken bazı fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70’e varan oranda yükseltti. Çevre şehirlerdeki emlak komisyoncularından fırsatçılara göz açtırılmaması çağrısı yapılırken; uzmanlar boş tutulan konutlar ve yabancılar için önlem alınmasını istiyor.

Detayları da açıklandı! Depremzedeye faizsiz 10 yıl kredi çağrısı!

Asrın felaketini yaşayan 10 ilde depremden mağdur olanlara kredi verilmesi çağrısı geldi. Depremzedelere verilecek kredinin 3 yıl geri ödemesiz ve 10 yıl faizsiz olması talep edildi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

İzmir’den ortak akıl çağrısı 'İzmir Zamanı' ile dönüşüm hızlanacak!

İzmir Zamanı ortak akıl çağrısı, daha iyi bir yaşam için sadece binaları, park ve caddeleri değil; ticareti, tarımı, turizmi, kültür ve sanatı, hayatın tüm alanlarını tasarlamaya yönelik, çığır açan fikirleri İzmir’e davet ediyor.

ABD'li Demokrat vekillerden Pompeo'ya İsrail'in yasa dışı yıkımlarını kınaması çağrısı!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi 40 Demokrat vekil, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, İsrail'in, Filistinliler'e ait olan Batı Şeria'daki yerleşim yerlerini yıkmasını kınaması çağrısı yaptı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği VeTicaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

Mimarlar Odası'ndan '100. Yıl Çarşısı'ndaki yıkımı durdurun' çağrısı!

Mimarlar Odası,‘Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’ kapsamında yıkım kararı alınan Ulus 100. Yıl Çarşısı ile ilgili “Yıkımı durdurun” çağrısı yaptı.

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat Haberi

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat

A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Türkü Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


A Y S Yapı Malzemeleri İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Her türlü demir-çelik ürünleri; saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri,      L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.  2- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak.      Her türlü PVC ve PVC den yapılmış yapı ve bağlantı elemanları,kapı kapı parçaları, pencere ve pencere parçaları, hazır mutfak, dolap, parke, çelik kapı. mobilya kapı, boru ve birleştirme  ...