17 / 05 / 2024

Abalıoğlu Holding abd de fabrikamı kuracak

Abalıoğlu Holding abd de fabrikamı kuracak

ABD'de ucuz enerjinin de gündeme gelmesi, yatırım göçünü geri çevirdi. Denizlili Abalıoğlu Holding, ABD'deki ilk fabrikasını kuruyor. 42 milyon dolarlık yatırımla kurulacak bakır fabrikası, 300 kişiye istihdam sağlayacak...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye-ABD ticari ilişkilerini değerlendirdi!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile ABD'nin ticaret ilişkilerinde Serbest Ticaret Anlaşması'nın önemli olduğunu belirterek, "Süreci hızlandırmak için iki ülke arasında Tercihli Ticaret Anlaşması çok yardımcı olacaktır." ifadesini kullandı.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Abalıoğlu Holding abd de fabrikamı kuracak Haberi

Abalıoğlu Holding abd de fabrikamı kuracak

Denizlili Abalıoğlu Holding, ABD'deki ilk fabrikasını kuruyor. 42 milyon dolarlık yatırımla kurulacak bakır fabrikası, 300 kişiye istihdam sağlayacak.


Keşfedilen kaya gazı rezerviyle yakın gelecekte dünyanın en büyük enerji ihracatçılarından biri olacak ABD, tekrar üretim merkezi olmaya hazırlanıyor. Birçok şirketin ucuz işgücü nedeniyle Asya ve Meksika'ya yöneldiği ABD'de ucuz enerjinin de gündeme gelmesi, yatırım göçünü geri çevirdi. Ülke ayrıca fırsat arayan firmaların da ilk yatırımlarına sahne oluyor. Geçtiğimiz yıllarda en önemli yatırımlarından birini ABD'ye yapacağını açıklayan Borusan Holding'in ardından bu kez Denizli merkezli Abalıoğlu Holding, ülkede ilk yatırımını devreye almaya hazırlanıyor. ABD'de kurduğu CN Wire adlı şirketiyle faaliyet gösteren Abalıoğlu Holding, ülkedeki ilk fabrikasını açmaya hazırlanıyor. New Mexico eyaletindeki Santa Teresa bölgesindeki sanayi parkında planlanan tesis, yaklaşık 24 bin metrekarelik alanda...