09 / 05 / 2024

abank kredi kentsel dönüşüm

abank kredi kentsel dönüşüm

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, 2013 yılının ilk yansında da ekonominin lokomotifinin KOBİ'ler olmaya devam ettiğini söyledi. Korkmaz, önümüzdeki zamanlar Kentsel Dönüşüm kredisi vermeye başlayacaklarını da belirtti...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hibesi ve kredi desteği kaç TL? Evini dönüştürecekler şimdi bakın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği tarafından başlatılan, 'Yarısı Bizden' kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kredi ve hibesi kaç TL? İşte  ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kredisine başvuru yapacak İstanbullular dikkat! Yüzde 40'a varan indirim yapılacak!

 Kentsel Dönüşüm kredisine başvuracak İstanbullular, dilerlerse borçlarını kendileri ve yakınları için güvence altına almalarını sağlayan kredi hayat sigortalarını bankalara göre yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilecek.

0 69 konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar? Kentsel dönüşümde büyük kolaylık! 0 69 faizli kredi detayları!

0.69 faiz oranıyla 180 ay vadeyle kredi verileceği açıklandı. İşte düşük faizli kentsel dönüşüm kredisi detayları 2024...

Uzmanlardan yarısı bizden kampanyası açıklaması: Kentsel dönüşüme ilgi artacak, inşaat sektörü hareketlenecek!

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Hibe ve kredi desteğinin detayları resmen açıklanırken uzmanlardan yarısı bizden kampanyası ile ilgili önemli değerlendirmeler geldi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Hibe ve kredi desteği verilecek! 

İstanbul'da yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için sağlanacak olan destekler kapsamında hak sahiplerine bir konut için 700 bin Türk Lirası'na kadar hibe, 700 bin Türk Lirası'na kadar da kredi verilecek.

Kentsel dönüşümde son dakika gelişmesi! Devlet tapuya hissedar mı olacak?

Kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basıldı. Bu kapsamda devlet finansman desteği için harekete geçti. Kulis bilgilere göre devlet yurttaşlara dönüşüm için kredi verecek, karşılığında verdiği kredi oranında dairede hissedar olacak. Daire satılırsa da hissesi oranında satıştan pay alacak.

Kentsel dönüşüm kredilerinde limit arttı! Faiz destek oranı da yükseltildi! Hemen bu rakamlara bakın!

Kentsel dönüşüm için hak sahipliği bazında destek sunulacak kredi anapara tutarı için üst limitler resmen artırıldı. Bu kapsamda faiz destek oranı da yükseltildi. Yeni rakamlar nasıl oldu? 

Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi ödemesi yapıyor?

Bankalar tarafından krediler hakkında art arda açıklama yapılmasının ardından vatandaşlar bankaların hangi konuya ne kadar kredi verdiğini araştırmaya başladı. Peki Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi sağlıyor. Detayları haberimizde...

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek: 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kredisi için milyonlarca vatandaş tarafından beklenen detaylı açıklama geldi. Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek! Yeni paketle 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay ödemesiz kredi kararı açıklandı! Fırsat bu fırsat!

Yeni yapıların inşasına ve kentsel dönüşüme ilişkin hazırlanan finansman paketi doğrultusunda kişi başına 1 milyon 250 bin TL’ye kadar finansman imkanı sunulacak kredi paketinin detayları belli oldu.

Kentsel dönüşümde 3 farklı model geliyor! Acilen göz atmak gerekiyor!

Hazine ve Maliye ile Çevre ve Şehircilik bakanlıkları, İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için kredi paketleri devreye alacak.

Kentsel dönüşüm yapacaklara büyük müjde! Hükümet kesenin ağzını açıyor. Kredi ve faiz desteği yolda

Deprem gerçeği ve binaların yaşlı olması nedeniyle kentsel dönüşüm adeta zorunluluk haline geldi. Ancak inşaat maliyetlerindeki artışla birlikte durma noktasına gelen dönüşüm faaliyetlerinin yeni tedbirlerle atağa geçmesi bekleniyor.

abank kredi kentsel dönüşüm Haberi

abank kredi kentsel dönüşüm

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, KOBİ'ler tarafından en çok firmaların nakit akışı dikkate alınarak hazırlanmış ötelemeli krediler ve sektörel paketlerin ilgi gördüğünü anlatarak "Bayi ve satış noktalarına özel çözümler sunan ticari kartımız hayata geçmiştir. Bu kapsamda farklı markalarla çalışmalarımız devam etmektedir. Sıfır Faizli Teknoloji Yatırım Kredisi ile Arena bayi ve son kullanıcılara özel faizsiz kredi; evini, iş yerini getirene hızlı kredi modelleri; ihracatçı destek paketleri; teminat sıkıntısı yaşayan KOBİ'ler ve esnaf için Kredi Garanti Fonu (KGF) kaynaklı krediler; turizmcilere özel paketler; kadın girişimcilere özel çözümler sunmaktayız" dedi. 

E-FATURA VE KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ YOLDA: Destek, hibe ve teşviklerine yönelik çözümler; E-Fatura'nın eylül ayında hayata geçmesi ile efaturaya özel çözümler; iş yeri Kentsel Dönüşüm kredisi yeni dönemde KOBİ ve esnafın...