27 / 04 / 2024

ABank kentsel dönüşüm kredisi verecek!

ABank kentsel dönüşüm kredisi verecek!

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, 2013 yılının ilk yansında da ekonominin lokomotifinin KOBİ'ler olmaya devam ettiğini söyledi. Korkmaz, önümüzdeki zamanlar Kentsel Dönüşüm kredisi vermeye başlayacaklarını da belirtti...



ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, KOBİ'ler tarafından en çok firmaların nakit akışı dikkate alınarak hazırlanmış ötelemeli krediler ve sektörel paketlerin ilgi gördüğünü anlatarak "Bayi ve satış noktalarına özel çözümler sunan ticari kartımız hayata geçmiştir. Bu kapsamda farklı markalarla çalışmalarımız devam etmektedir. Sıfır Faizli Teknoloji Yatırım Kredisi ile Arena bayi ve son kullanıcılara özel faizsiz kredi; evini, iş yerini getirene hızlı kredi modelleri; ihracatçı destek paketleri; teminat sıkıntısı yaşayan KOBİ'ler ve esnaf için Kredi Garanti Fonu (KGF) kaynaklı krediler; turizmcilere özel paketler; kadın girişimcilere özel çözümler sunmaktayız" dedi. 

E-FATURA VE KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ YOLDA: Destek, hibe ve teşviklerine yönelik çözümler; E-Fatura'nın eylül ayında hayata geçmesi ile efaturaya özel çözümler; iş yeri Kentsel Dönüşüm kredisi yeni dönemde KOBİ ve esnafın hizmetine sunulacaktır. Ayrıca Bankamız ile yeni çalışmaya başlayacak KOBİ'lerimize özel fırsatların yer aldığı bir Hoşgeldin Paketi de hayata geçmiştir. Ana amacımız ise, esnaf ve KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı bankacılıklı hizmet sunmak. 


Dünya Gazetesi


Geri Dön