09 / 05 / 2024

alternatif bank kentsel dönüşüm

alternatif bank kentsel dönüşüm

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, 2013 yılının ilk yansında da ekonominin lokomotifinin KOBİ'ler olmaya devam ettiğini söyledi. Korkmaz, önümüzdeki zamanlar Kentsel Dönüşüm kredisi vermeye başlayacaklarını da belirtti...

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.

Teminatsız kredi almak isteyenlere güzel haber bu bankadan geldi! Başvuru için koşullar!

Alternatif Bank, ihtiyaç sahibi olanlar için harika bir kampanya başlattı. Banka, faiz oranlarını düşürerek geri ödeme planlarında da esneklik sağlıyor.

Alternatif Bank'tan 'vov' dedirten kampanya! Yüzde 25 oranla bitmeyen Hoş Geldin Faizi Fırsatı!

Alternatif Bank firmasını tercih edenler, Bankanın muhteşem kampanyasının detaylarını öğrenmek istiyor. VOV Hesap sahiplerine özel kampanyanın detayları haberimizde. İşte detaylar

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürünü piyasa istikrarına destek olacak!

Alternatif Bank Genel Müdürü Gür "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününün bireysel yatırımcılar nezdinde yaygınlaşması durumunda piyasa istikrarını destekleyici bir etkisi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Alternatif Bank'tan koronavirüsle mücadeleye destek!

Alternatif Bank, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine sunduğu desteklere bir yenisini ekledi.

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Alternatif Bank konut kredi faizini yüzde 0,98’e indirdi!

Alternatif Bank, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,98'e indirdi. Alternatif Bank'ın konut kredisinden yararlanmak isteyenler, esnek ödeme planı ve 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,98 faiz oranı avantajıyla konut kredisi kullanabilecek...

İşletmelere Emlak Bank desteği!

Emlak Bankası, Emlak Bank adıyla yeniden faaliyete geçecek . Banka, küçük işletmelere, tarım kredi kooperatiflerine destek verebilecek, kentsel dönüşümü destekleyecek...

Yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek!

Çalışmaları hızla süren ve yıl sonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanan yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek verecek..

alternatif bank kentsel dönüşüm Haberi

alternatif bank kentsel dönüşüm

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, KOBİ'ler tarafından en çok firmaların nakit akışı dikkate alınarak hazırlanmış ötelemeli krediler ve sektörel paketlerin ilgi gördüğünü anlatarak "Bayi ve satış noktalarına özel çözümler sunan ticari kartımız hayata geçmiştir. Bu kapsamda farklı markalarla çalışmalarımız devam etmektedir. Sıfır Faizli Teknoloji Yatırım Kredisi ile Arena bayi ve son kullanıcılara özel faizsiz kredi; evini, iş yerini getirene hızlı kredi modelleri; ihracatçı destek paketleri; teminat sıkıntısı yaşayan KOBİ'ler ve esnaf için Kredi Garanti Fonu (KGF) kaynaklı krediler; turizmcilere özel paketler; kadın girişimcilere özel çözümler sunmaktayız" dedi. 

E-FATURA VE KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ YOLDA: Destek, hibe ve teşviklerine yönelik çözümler; E-Fatura'nın eylül ayında hayata geçmesi ile efaturaya özel çözümler; iş yeri Kentsel Dönüşüm kredisi yeni dönemde KOBİ ve esnafın...