09 / 05 / 2024

alternatif bank kredi

alternatif bank kredi

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, 2013 yılının ilk yansında da ekonominin lokomotifinin KOBİ'ler olmaya devam ettiğini söyledi. Korkmaz, önümüzdeki zamanlar Kentsel Dönüşüm kredisi vermeye başlayacaklarını da belirtti...

Kredi ile ev almak isteyenler dikkat! Kredi kullanmak yerine bunu yapabilirsiniz

Birçok kişi artan kredi faizleri nedeniyle ev sahibi olma hayalini ertelemek zorunda kalıyor. Kredi ile ev alanlar içinse yüksek geri ödemeler söz konusu. Gayrimenkul danışmanı Arif Güdül, kredi almak yerine yeni bir alternatif sundu.

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Bank of America’dan bazı Türk bankaları için tavsiye!

Bank of America Türk bankalarında hedef fiyatını yüzde 110 yükseltti. Banka, yayımladığı araştırma raporunda Türk bankalarının durumunda iyileşme olduğuna işaret etti. Hedef fiyatların ortalama yüzde 110 yukarı yönlü revize edildiği raporda, Garanti ve Yapı Kredi için al tavsiyesi verildi.

Otomobil almak isteyenlere kredi engeli! Tefecilerin kucağına düşmeyin

Otomobil piyasasında bir yandan fahiş fiyatlarla mücadele sürerken, şimdi de kredi sorunu baş gösterdi. Çoğu banka yüksek orandan düşün kredi veriyor. Kredi bulmakta zorlanan vatandaşlar ise alternatif yollar ararken, Finans Uzmanı İslam Memiş 'tefecilik' uyarısı yaptı. İşte tüm detaylar...

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING'den beklenmedik bir kampanya geldi. Taşıt kredisi kampanyası sunan banka 400 bin lira limitiyle öne çıkmaktadır. Hayalinizdeki arabaya bu taşıt kredisi ile ulaşmak artık kolay. Pek çok çeşitteki araç için geçerli olan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. İşte ING Bank taşıt kredisi detaylar

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Düşük faizli kredi veren bir yer yok mu? diye kara kara düşünüyorsan bu haber senin için! ING'nin bu kampanyası kaçmaz

ING Bank aracılığı ile müşterilerine özel kredi duyurusu geldi. Ülkemizde meydana gelen ekonomik sorunlardan olumsuz etkilenen halka yeni avantajlar sunarak rahat bir nefes alması hedefleniyor. Peşin paraya ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatı ING Bank tarafından geldi. 

alternatif bank kredi Haberi

alternatif bank kredi

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, KOBİ'ler tarafından en çok firmaların nakit akışı dikkate alınarak hazırlanmış ötelemeli krediler ve sektörel paketlerin ilgi gördüğünü anlatarak "Bayi ve satış noktalarına özel çözümler sunan ticari kartımız hayata geçmiştir. Bu kapsamda farklı markalarla çalışmalarımız devam etmektedir. Sıfır Faizli Teknoloji Yatırım Kredisi ile Arena bayi ve son kullanıcılara özel faizsiz kredi; evini, iş yerini getirene hızlı kredi modelleri; ihracatçı destek paketleri; teminat sıkıntısı yaşayan KOBİ'ler ve esnaf için Kredi Garanti Fonu (KGF) kaynaklı krediler; turizmcilere özel paketler; kadın girişimcilere özel çözümler sunmaktayız" dedi. 

E-FATURA VE KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİSİ YOLDA: Destek, hibe ve teşviklerine yönelik çözümler; E-Fatura'nın eylül ayında hayata geçmesi ile efaturaya özel çözümler; iş yeri Kentsel Dönüşüm kredisi yeni dönemde KOBİ ve esnafın...