09 / 05 / 2024

alternatif bank

alternatif bank

Alternatif Bank, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine sunduğu desteklere bir yenisini ekledi.

ABank kentsel dönüşüm kredisi verecek!

ABank Perakende Bankacılık Grup Müdürü Oğuz Korkmaz, 2013 yılının ilk yansında da ekonominin lokomotifinin KOBİ'ler olmaya devam ettiğini söyledi. Korkmaz, önümüzdeki zamanlar Kentsel Dönüşüm kredisi vermeye başlayacaklarını da belirtti...

Tuncay Özilhan, ABank için Katarlılar ile masaya oturdu!

ABank'ın hisselerinin bir kısmının Katarlı Commercial Bank of Qatar'a satılması için masaya oturuldu.Hisseler satılınca Tuncay Özilhan küçük ortak olacak...

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.

Teminatsız kredi almak isteyenlere güzel haber bu bankadan geldi! Başvuru için koşullar!

Alternatif Bank, ihtiyaç sahibi olanlar için harika bir kampanya başlattı. Banka, faiz oranlarını düşürerek geri ödeme planlarında da esneklik sağlıyor.

Alternatif Bank'tan 'vov' dedirten kampanya! Yüzde 25 oranla bitmeyen Hoş Geldin Faizi Fırsatı!

Alternatif Bank firmasını tercih edenler, Bankanın muhteşem kampanyasının detaylarını öğrenmek istiyor. VOV Hesap sahiplerine özel kampanyanın detayları haberimizde. İşte detaylar

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürünü piyasa istikrarına destek olacak!

Alternatif Bank Genel Müdürü Gür "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününün bireysel yatırımcılar nezdinde yaygınlaşması durumunda piyasa istikrarını destekleyici bir etkisi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Alternatif Bank'tan koronavirüsle mücadeleye destek!

Alternatif Bank, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine sunduğu desteklere bir yenisini ekledi.

Alternatif Bank konut kredi faizini yüzde 0,98’e indirdi!

Alternatif Bank, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,98'e indirdi. Alternatif Bank'ın konut kredisinden yararlanmak isteyenler, esnek ödeme planı ve 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,98 faiz oranı avantajıyla konut kredisi kullanabilecek...

Bank Asya'dan masrafsız konut kredisi!

Bank Asya'dan masrafsız konut kredisi seçenekleri... Bank Asya konut sahibi olmak isteyenleri "Dosya Masrafı, Ekspertiz ve İpotek Tesis Ücreti" ödemeden, konut kredisi kullanarak ev sahibi yapıyor.

Tevfik Güven: Manavgat'ın alternatif turizmde geleceği Oymapınar!

Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar beldesi Belediye Başkanı Tevfik Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı ve 2005 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile kabul edilen Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesi projesine sahip çıkılması gerektiğini söyledi..

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor!

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor. Alternatif Turizm Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği Başkanı Burhan Gümüşoğlu, Antalya'da alternatif turizm alanında hizmet veren işletmeleri birlik çatısı altında toplanmaya çağırdı...

Erciyes Üniversitesi'ne alternatif bir yol daha açılıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı devam eden, Erciyes Üniversitesi ile Aşık Veysel Bulvarı’nı Tavlusun’a bağlayan alternatif yol çalışmasında sona gelindi. Altyapı çalışmaları tamamlanan, üst yapı çalışmaları devam ediyor...

T-Bank 41 gayrimenkulü 20 Şubat'ta açık artırmayla satacak!

T-Bank ( Turklandbank ), ihtiyaç fazlası 41 adet gayrimenkulünü açık artırma ile satıyor. T-Bank'ın satışa çıkardığı gayrimenkuller için eskidji.com internet sitesinde online katalog yayınlandı...

alternatif bank Haberi

alternatif bank

Alternatif Bank, koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine sunduğu desteklere bir yenisini ekledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Alternatif Bank'tan yapılan açıklamaya göre, talep etmeleri halinde tüzel ve bireysel müşterilerin, 30 Nisan'a kadar olan kredi ana para, faiz ve taksit ödemeleri mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar ötelenebilecek.

Çalışan ve müşterilerin sağlığını korumak için alınan geniş önlemlere ek olarak da 30 Nisan'a kadar internet ve mobil bankacılık üzerinden EFT ve havale işlemleri ücretsiz sunulacak.

ATM'lerden günlük para çekme limiti ise 3 bin liraya...