30 / 04 / 2024

Abbasağa Parkı ne olacak

Abbasağa Parkı ne olacak

Beşiktaş Belediyesi, Abbasağa Parkı'na kafe yapma projesinden gelen tepkiler üzerine vazgeçti. Abbasağa Parkı'na önceki gün iş makineleriyle gelen belediye ekipleri spor aletlerini söktü..

Beşiktaş Belediyesi'nden Abbasağa Parkı açıklaması!

Son günlerde Abbasağa Parkı’nda yapılması planlanan kafe ile ilgili ortaya atılan iddialar ve sosyal medyada yaşanan dezenformasyon üzerine Beşiktaş Belediyesi'nden konuyla ilgili açıklama geldi. İşte o açıklama...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası Kiler GYO'nun oldu!

Kiler GYO, TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesine 203 milyon TL ile en yüksek teklifi verdi.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa ihalesinin ilk oturumu bugün! 

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut fonksiyonuna sahip arsasını satışa çıkardı. Açık artırma usulü ile satışa çıkarılan arsanın ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Haydarpaşa Garı ne zaman açılacak?

Haydarpaşa Garı, 9 yıl önceki yangının izlerini silmek ve yeniden eski günlerine kavuşmak için gün sayıyor. Peki tarihi Haydarpaşa Garı ne zaman açılacak?

3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı. Arslan açıklamasında 3. Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği açıkladı. 

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Abbasağa Parkı ne olacak Haberi

Abbasağa Parkı ne olacak
Beşiktaş Belediyesi, Abbasağa Parkı'na kafe yapma projesinden gelen tepkiler üzerine vazgeçti. Abbasağa Parkı'na önceki gün iş makineleriyle gelen belediye ekipleri spor aletlerini söktü. Kafe yapılacağını öğrenen mahalleli tepki gösterince işçiler kaçtı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Her işi halka sorarsam hiçbir iş yapamam" dedi. Bunun üzerine mahallelinin tepkisi arttı. Beşiktaş Kent Dayanışması Üyesi Mücahit Toz, "Başkanın Abbasağa Parkı'nda ticari eylem hazırlığı var. Kime hizmet ettiği belli değil" dedi. Hazinedar inşaatın seçime kadar durdurulduğunu sonrasında mahalleliye sorarak devam edip edilmeyeceğine karar vereceklerini...