18 / 05 / 2024

ABD 32 katlı Türkevi nasıl olacak

ABD 32 katlı Türkevi nasıl olacak

Türkiye’nin ABD’nin New York kentinde 12 katlı mevcut Türkevi’nin yerine yapacağı 32 katlı gökdelen Türkevi, 120 metre uzunluğunda olacak, Osmanlı-Selçuklu motifleriyle süslenecek.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Elinde doları olan herkes baksın! Dolarda 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçen ABD dolarında 32 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Elinde dolar olan herkes baksın! Dolarda son dakika gelişmesi...

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

Gümüşhane'de 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane'de yer alan 5 katlı oteli satışa çıkardı. Otelin satış bedeli 32 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Türk çiftin NASA projesi: 3 katlı yaşam alanı!

ABD’deki Türk girişimciler Fatih ve Eren Özmen çifti, 2028 yılında emekliye ayrılması beklenen Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yerini dolduracak ticari bir uzay istasyonu kuracaklarını açıkladı. Tasarladıkları uzay istasyonu, yörüngede kendiliğinden şişecek ve 3 katlı yaşam alanları sunulacak.

ABD’de 139 yıllık tarihi ev yeni adresine taşındı!

ABD’de 139 senelik Victoria tarzı 2 katlı ev, 400 bin dolar maliyetle 800 metre uzaklıktaki başka caddeye taşındı.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

ABD 32.6 milyar dolar bütçe açığı verdi!

ABD federal hükümeti, ocak ayında 32.6 milyar dolarlık bütçe açığı verdi.

Beyoğlu Hüseyinağa'da 32 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

İstanbul 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Hüseyinağa Mahallesi 330 ada, 10 parselde yer alan 5 katlı binayı 32 milyon TL'ye icradan satıyor...

Coca Cola New York'taki 18 katlı binasını satıyor!

ABD'li içecek devi Coca Cola, New York'taki ünlü 5. Cadde'deki 18 katlı binasını 900 milyon dolara satıyor.

ABD 32 katlı Türkevi nasıl olacak Haberi

ABD 32 katlı Türkevi nasıl olacak

Türkiye’nin ABD’nin New York kentinde 12 katlı mevcut Türkevi’nin yerine yapacağı 32 katlı gökdelen Türkevi, 120 metre uzunluğunda olacak, Osmanlı-Selçuklu motifleriyle süslenecek.


Türkiye, ABD’nin New York kentinde 32 katlı bir ‘prestij’ gökdeleni inşa etmeye hazırlanıyor. HABERTÜRK, projenin detaylarına ulaştı. Manhattan’ın en prestijli bölgelerinden 1. Cadde ile 46. Sokak’ın köşesinde, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi binasının tam karşısında yer alan 12 katlı Türkevi, mayıs ayına kadar yıkılacak. Yerine, 2018’e kadar, 32 katlı gökdelen inşa edilecek.


1976’da dönemin Dışişleri Bakanı İhsan Sabri Çağlayangil döneminde 3 milyon dolara satın alınan ve BM binasından çıkanların ilk gördükleri yapı olan Türkevi için bir süredir “eskidiği ve Türkiye’nin imajına yakışmadığı” eleştirileri yapılıyordu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde verdiği talimatla, uzun zamadır binayla ilgili çeşitli projeler üzerinde çalışmalar...