04 / 05 / 2024

ABD Breeze De Mar projesi

ABD Breeze De Mar projesi

ABD’nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrimenkul projesi, Türkiye’de satışa çıkıyor.

Konut kira fiyatları ABD'yi de vurdu: 650 bin kişi sokakta yaşıyor!

ABD'de evsizlerin sayısının yüzde 12 artışla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı aktarıldı. Veilere göre 650 bin kişi sokakta yaşıyor.

Piyasalara kötü haber! Avrupa Merkez Bankası’ndan şok açıklama geldi!

Küresel piyasalar son dönemlerde hem ABD hem de Avrupa tarafında sert faiz artırımlarında artık yavaş yavaş sona gelindiğini beklerken ve borsalarda da buna yönelik ılımlı hava eserken, Avrupa Merkez Bankası’ndan şok eden bir açıklama geldi.

ABD’den olağanüstü önlem uyarısı! Hazine Bakanı tarih verdi kritik gün 19 Ocak! ABD temerrüde mi düşecek?

ABD, borç limitine ulaşmak üzere. Bunun için beklenen tarih ise oldukça yakın. Önlem alınmazsa ABD’de 19 Ocak günü borç limitine ulaşılmış olacak ve ülke temerrüde düşecek. Piyasaların gözü ABD’den gelecek adımlarda. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Temsilciler Meclisinden borç limitinin artırılmasın

O sektörden ihracat rekoru! ABD’ye de Türkiye’den gidiyor!

Türkiye’de en önemli ihraç kalemlerinden biri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamullerinde  2022 yılı ihracatı bir önceki yıla oranla yüzde 25,4 artışla 11,5 milyar doları buldu.

Rusya’nın gaz kozu işe yaradı! Bir ülke yaptırımları kaldırdığını açıkladı

Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş sonrası hem ABD hem de AB ülkelerinin yoğun yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rusya elindeki gaz kozunu kullanmaya başlamıştı. Kış öncesi donmaktan korkarak yaptırımlardan vazgeçen ilk ülke Hollanda oldu.

ABD'nin iklim krizi için çözümü! Biden yüzünü Tesla'ya çevirdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan iklim krizi ABD'yi de derinden sarsıyor. Reuters'ta yer alan bir haberde ise Biden yönetiminin çareyi Tesla'da bulduğunda bahsedildi.

Kemerlerinizi bağlayın Akaryakıt fiyatlarında uçuşa geçiyoruz

Avrupa Birliği’nin Rusya petrolüne kısıtlama getirmesinin ardından petrol fiyatları yükselişe geçerken, artışın Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarına da yansıması bekleniyor. Brent ham petrolü varil başına 124 doları aşarken ABD petrolü de 118 doları gördü. 

Benzin ve motorin fiyatlarını alt üst edecek hamle! Resmen duyurdular

Dünya genelinde benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan artış ABD'yi de vurdu. stratejik rezervlerinden günlük 1 milyon varil petrolü piyasaya sürmeye hazırlanan ABD, "Tarihte böyle bir şey olmamıştı" ifadelerini kullandı. ABD’nin bu adımının petrol fiyatlarında ciddi bir etki yaratması bekleniyor.

Çimento sektöründe fiyatlar arttı mı?

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Bozkurt, ABD Miami'de gerçekleştirilen Intercem 2021 konferansında açıklamalarda bulundu. Bozkurt, "Enerji piyasalarındaki önü alınamayan yükseliş trendi, maliyetlerimize yansıdı" diye konuştu.

ABD G7'de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

ABD G7 toplantılarında, kripto para birimine yönelik gelişmeleri değerlendirecek.

ABD Suriye'de petrol bölgesinde askeri üs kuruyor!

Suriye'deki petrol bölgelerinde askeri varlığını artıran ABD, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Rimelan'da yeni bir askeri üs kuracağını duyurdu.

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Breeze de Mar Orlando'da 114 bin dolara!

Yüzde  64.5’lik kısmının satışının yapıldığı Breeze de Mar Orlando projesinde fiyatlar 114 bin dolardan başlıyor.

ABD Breeze De Mar projesi Haberi

ABD Breeze De Mar projesi

Breeze De Mar projesi, ABD'nin Orlondo bölgesinde Disney Shop, Disney Eğlence merkezi, NASA Uzay Üssü gibi Orlando’nun outlet alışveriş ve eğlence merkezlerinin tam ortasında yer alıyor. 


70 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlayan Orlando bölgesinde, keyifli bir yaşam ve yatırım fırsatı sunan Breeze De Mar projesinin reklam yüzü Serdar Ortaç, eşi Chloe Ortaç ve proje yatırımcısı Gürkan Akpınar’ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı 28 Mart 2017 Salı günü...