30 / 04 / 2024

abd firmaları ucuz konut

abd firmaları ucuz konut

TABA Başkanı Uğur Terzioğlu, Türkiye'ye gelmeye hazırlanan Amerikalı gayrimenkul şirketlerinin yeni kentler kuracaklarını ve alt gelir grubuna TOKİ'den bile ucuza konut yapacaklarını söyledi.

ABD’de sondaj kule sayısında büyük düşüş

ABD'de enerji firmalarından yine düşüş açıklaması geldi. Enerji firmaları, 2020’nin yaz aylarından bu yana ilk defa 9 hafta üst üste sondaj kule sayılarını azalttıklarını ifade etti.

Apple, ucuz iPad için kolları sıvadı! Peki piyasaya ne zaman çıkacak?

Ürettiği cihazlar dünya genelinde yüzmilyonlarca satış rakamına ulaşan ABD’li teknoloji devi Apple ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi daha geldi. Teknoloji meraklılarını ilgilendirecek bu iddiaya göre Apple, fiyatı oldukça ucuz olacak iPad benzeri bir cihazı piyasaya çıkaracak.

ABD'de kripto para şirketlerinin denetimi artıyor! 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), kripto şirketleri adına denetim firmalarının çalışmalarını artırdığı bildirildi. Endişe verici olan, şirketlerinin müşterilerinin finansmanını karşılamak için yeterli fona sahip olduğunu gösteren yedek sertifikalardır.

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

ABD'de emlak firmaları işten çıkarmaya gidiyor!

ABD'de konut piyasasında yaşanan yavaşlamalar sonucunca Compass çalışan sayısını yüzde 10, Redfin ise yüzde 8 oranında  azaltacağını açıkladı.

Türk müteahhitler için ABD fırsatı!

Türk müteahhitlik firmalarının bugüne kadar girmediği en önemli pazar ABD oldu. Dünyanın dört bir köşesinde birçok proje üstlenip hayata geçiren Türk müteahhitlere, ABD pazarı da açılıyor...

ABD Atherton'da en ucuz ev 2,5 milyon dolar!

ABD'de, milyarderlerin yaşadığı lüks spor arabaları, havuzlu villalar ve tenis kortlarıyla dikkat çeken Atherton mahallesinde, en ucuz ev 2,5 milyon dolar...

Afrika'dan umutlu dönen Türk müteahhitlerin gözü ABD'de!

Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "ABD ile iş birliği yapılırsa, Türk şirketlerinin projeleri için sınırsız kredi açılacak" dedi..

ABD'li firmalar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandıracak!

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bora Gürçay, Türkiye'de yatırım planları bulunan 4 büyük ABD'li firmada FETÖ'nün darbe girişimi sonrası herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti.

ABD’nin lüks rezidanslarına Türk mermeri!

ABD’nin Şikago şehrinde düzenlenen Coverings fuarında Türk mermerlerinin ilgi odağı olması, fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü. Fuarda 200 milyon dolarlık iş bağlantısı sağlandı.

ABD’li yetkililerden Türk çelik firmalarına vergi kararı!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, “ABD’li yerli üreticiler Türk çelik firmalarına engel olmaya çalışıyor” dedi. ABD’li yetkililer Türk çelik firmalarına yüzde 5,24 ila yüzde 7,07 oranları arasında vergi kararı verdi.

abd firmaları ucuz konut Haberi

abd firmaları ucuz konut

Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA AmCham) Genel Başkanı Uğur Terzioğlu, Amerikalı finans kökenli gayrimenkul şirketlerinin alt gelir grubuna TOKİ'den daha ucuza konut yapmak için Türkiye'ye geleceğini söyledi.

22 Temmuz seçimlerinden sonra ortaya çıkan siyasi tablonun yabancı yatırımcıların Türkiye'ye yönelik beklentilerini daha da arttırdığını belirten TABA AmCham Genel Başkanı Uğur Terzioğlu, Amerikalı şirketlerin Türkiye'de yatırım için sıraya girdiklerini söyledi.

YENİ KENTLER KURULACAK

Seçim sonuçlarının Amerika'da duyulmasından sonra kendilerini arayan çok sayıda şirketin Türkiye'de yatırım yapmak için girişimde bulunmak istediklerini aktaran Terzioğlu, 'Real estate (gayrimenkul) tarzında her türlü emlak işini düşünüyorlar. Ataşehir gibi bir şehir yapmak gibi, yeni yeni büyük alanlarda yeni kentler oluşturmak gibi projeler düşünüyorlar. İstanbul'da, İzmir'de, Ankara'da, Bodrum'da, Antalya'da, her yerde bu tür projeler geliştirmeyi...