04 / 07 / 2024

abd florida mandre barbosa

abd florida mandre barbosa

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

ABD'de Trump Plaza için isim değişikliği isteniyor!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Trump Plaza sakinleri, rezidans isminin değiştirilmesini istiyor.

Türkler Florida'da kiracılı ev alıyor!

ABD yurt dışında yatırım yapanların en gözde ülkesi. Uzmanlar özellikle Florida’daki evlerin kira getirisinin çok yüksek olduğunu belirtiyor.

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Türkler konut yatırımı için dümeni ABD'ye kırdı!

Türkler’in ABD’ye gayrimenkul yatırımları son bir yılda hızla yükseliyor. Türkler, Florida’nın en gözde müşterileri oldu.

Florida'da evler yeniden inşa edilecek!

ABD'nin Florida eyaletinde İrma kasırgasına karşı Florida Valisi Rick Scott’un olağanüstü hal ilan etmesinin ardından çağrıda bulundu. Scott, ''Evinizi yeniden inşa edebiliriz. Ancak hayatınızı yeniden inşa edemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkler ABD’de 30 yıl vadeli konut satacak!

3 Türk yatırımcı ABD'nin Florida eyaleti Orlando Bölgesi'nde toplamda 1.364 konutluk projeye imza attı. Projenin reklam yüzü Serdar Ortaç'a 4 daire verildi.

ABD'nin Breeze De Mar projesi 28 Mart'ta satışa çıkıyor!

ABD’nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrimenkul projesi, Türkiye’de satışa çıkıyor.

Florida'da AVM suyun üzerinde yüzecek!

İtalya merkezli ünlü mimarlık firması Carlo Ratti Associati, ABD'nin Florida eyaletinde suyun üzerinde yüzen bir alışveriş merkezi (AVM) inşa edeceğini duyurdu.

Florida Le Palais Royal 159 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Versailles Sarayı'nın bire bir kopyası olarak ABD'nin Florida eyaletinde inşa edilen Le Palais Royal, 159 milyon dolara satışa çıkarıldı. Lüks malikane, eğer bu fiyata satılırsa ABD'nin en pahalı evi unvanını kazanacak.

abd florida mandre barbosa Haberi

abd florida mandre barbosa
ABD'nin Florida eyaletinde 23 yaşındaki Andre Barbosa yasalardan faydalanarak 2.5 milyon dolarlık eve tek kuruş ödemeden sahip oldu. Andre Barbosa 6.5 yıl sonra da evin tapusunu alacak. Brezilya vatandaşı olan Barbosa, hacizli olan evi geçen ay işgal etti. Eyalet yasalarına göre herhangi biri, bir evde 7 yıl yaşarsa o evin sahibi...