20 / 05 / 2024

abd Green Card

abd Green Card

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun. Bu programın kendinize ve çocuklarınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız San Francisco Dünya Ticaret Merkezi Başkanı Mr. Anthony Hemstad ile programın ayrıntılarını tartışın.

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma hakkı verdiği Green Card sonuçları için beklenen günün yaklaştığı belirtiliyor. Bu kapsamda, Green Card sonuçlarının 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü https://dvprogram.state.gov/ sitesinden açıklanacağı kaydedildi.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Green Card sonuçları açıklandı! İşte DV 2023-2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı

Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Peki Green Card başvuru sonuçlarına nereden bakılacak? İşte Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı...

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma ve çalışma izinleri sağlayan Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Green Card 2022 başvuruları hakkında bütün ayrıntılar...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun!

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun. Bu programın kendinize ve çocuklarınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız San Francisco Dünya Ticaret Merkezi Başkanı Mr. Anthony Hemstad ile programın ayrıntılarını tartışın.

Yeşil Cami projesi, Green Dot Awards yarışmasında birinci oldu!

4 Türk öğrencinin Yeşil Cami adlı projeleri ABD'de Green Dot Awards yarışmasında birincilik ödülü aldı...

ABD'de mortgage kredilerinin faiz oranı yüzde 4.57'ye düştü

ABD'de mortgage kredilerinin faiz oranı yüzde 4.57 ile son 50 yılın en düşük seviyesine geriledi

abd Green Card Haberi

abd Green Card

Yüksek gelire sahip Türk vatandaşları Amerikan Hükümetinin EB-5 Yatırımcı Vize Programı vasıtası ile, ABD’de onaylanmış projelere 500,000 Amerikan Doları ($) yatırım yaparak , ABD’de oturma hakkı elde edebilirler. Bu programın kendinize ve çocuklarınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız San Francisco Dünya Ticaret Merkezi Başkanı Mr. Anthony Hemstad ile programın ayrıntılarını tartışın.


“Yatırım Yolu İle ABD’de Green Card Sahibi Olunması”


Yüksek gelir gurubuna ait aileler için ABD Green Card’ı almanın artık daha kolay ve güvenli yolları var. ABD Hükümetinin EB-5 Göçmen Yatırımcı Vize Programıdünya çapında artan bir popülariteye sahip olmakla beraber Türkiye’de pek bilinmemektedir. Geçen yıl bu programa katılan 8.600 yatırımcıdan sadece sekiz tanesi Türkiye’dendir. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi ve kardeş organizasyonu San Francisco Dünya Ticaret Merkezi, Türkiye’den bu programa katılmak isteyen yatırımcılara yardım...