02 / 05 / 2024

ABD mobilya

ABD mobilya

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

ABD'ye mobilya ihracatında hedef 1 milyar dolar!

MOBSAB Başkanı Nuri Gürcan, ABD'ye yönelik mobilya ihracatını 2023'de 1 milyar dolara çıkarmak istediklerini söyledi. 

Mobilya sektöründen ABD’ye 1 milyar dolar ihracat hedefi!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini dile getirdi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, Türk mobilyacıların son 15 yılda çağ atladığını belirtti. Yanıkçıoğlu, ABD'ye mobilya ihracatını son 5 yılda 4 kat artırdıklarını bildirdi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

Lazzoni ABD'deki mağaza sayısını 10’a çıkaracak!

Türk mobilya markası Lazzoni yatırımda Amerika kıtasına yöneliyor. 2009’da ABD pazarına giren firma, Amerika'daki mağaza sayısını 10’a çıkaracak.

Saloni Mobilya ABD'de 30 noktada ürün satışı yapacak!

Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ''Nisan ayında ABD'de ir bir mobilya fuarına katıldık ABD'de 30 noktada, kendi markamızla ürün satışı anlaşması yaptık.''dedi.

Mobilya sektörü 30 milyar dolarlık ABD pazarına odaklandı!

Türk mobilya sektörünün, uluslararası pazarlardan pay alması için çalışmalarını sürdüren Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, ABD’ye çıkarma yaptı.

Türkiye mobilya sektörünün gözü ABD pazarında!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Güleç: "ABD mobilya ithalatı yaklaşık 30 milyar dolar, bu pazardan pay almayı hedefliyoruz" dedi.

Türk mobilya sektörü ABD pazarına yöneliyor!

Türkiye mobilya sektörünün,uluslararası pazarlardan pay alması için çalışmalarını aralıksız sürdüren ‘Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’, son olarak ABD’ye çıkartma yaptı.

Koleksiyon Mobilya New York'ta ofis açtı!

ABD pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, “New York ofisimizi açtık. Dallas ofisimiz ağustosta hizmete girecek. Bu ülkede 10’a yakın şehirde olmak istiyoruz” dedi.

Mobilya sektörü ABD ile büyüyecek!

Mobilya sektöründe 10 milyar dolar olan 2023 ihracat hedefi için ABD başta olmak üzere yeni pazarlara odaklanıldı. Türkiye mobilya sektörü, üretim ve ihracat rakamlarında büyük artışlar sağladıç

Mobilyacılar ABD pazarına göz dikti!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Güleç, 10 milyar dolar olan 2023 ihracat hedefi için yeni pazarlara odaklandıklarını, ABD'nin başı çektiğini söyledi.

ABD mobilya Haberi

ABD mobilya

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, dünyanın 5'inci büyük mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli miktarda mobilya ihraç eder hale geldiklerini, bu ülkeye mobilya ihracatını son 5 yılda 4 kat artırdıklarını bildirdi.


Yanıkçıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk mobilyacıların son 15 yılda çağ atladığını belirterek, geçen yıl 204 gümrük noktası aracılığıyla 170'ten fazla ülkeye Türk mobilyası ihraç edildiğini söyledi.


Sektörün 2002'de sadece 200 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini kaydeden Yanıkçıoğlu, söz konusu rakamın 15 yılda 12 katına çıktığını, 2016'yı 2,5 milyar dolarlık ihracatla kapattıklarını hatırlattı.


Yanıkçıoğlu, ihracatta 2017 hedeflerinin 3 milyar dolar, 2023 hedeflerinin ise 10 milyar dolar olduğunu bildirdi. 


"Üretimde son 15 yılda yüzde 238'lik artış yaşandı"

Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2002'de 1,7 milyar dolar olan mobilya üretiminin halihazırda 5,7 milyar dolar seviyesine çıktığını,...