28 / 04 / 2024

abd Nordstrom Tower

abd Nordstrom Tower

11 Eylül terör saldırılarında yerle bir olan New York'un en yüksek gökdeleni Dünya Ticaret Merkezi'nden daha yüksek bir gökdelen inşa ediliyor..

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Okan Tower Miami projesine pandemi freni!

ABD'nin Miami şehrinde 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Okan Tower Miami projesine pandemi freni...

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Millennium Tower'daki daireler 320 bin dolar değer kaybetti!

ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan Millennium Tower hem batıyor hem yana yatıyor. Millennium Tower'daki daireler 320 bin dolar değer kaybetti.

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki dairesini satışa çıkardı!

Milyarder Alec Wildenstein'ın eski eşi olan ABD sosyetesinin tanınmış isimi 76 yaşındaki 'Kedi Kadın' lakaplı Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki lüks dairesini yaklaşık 13 milyon dolara satışa çıkardı.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

ABD'deki Millennium Tower 40 santimetre dibe battı!

ABD'nin San Francisco kentindeki 350 milyon dolarlık Millennium Tower gökdeleni 5 santimetre yana, 40 santimetre dibe battı.

Nordstrom Tower ABD'nin en yüksek gökdeleni olacak!

11 Eylül terör saldırılarında yerle bir olan New York'un en yüksek gökdeleni Dünya Ticaret Merkezi'nden daha yüksek bir gökdelen inşa ediliyor..

Regnum Sky Tower kârlı ofis sistemini sunuyor!

Ankara'nın Maslak'ı olarak anılan Konya Yolu üzerinde yapımı hızla süren Regnum Sky Tower, şirket çalışanları için ABD ve Avrupa'da son yıllarda hızla yayılan "mutlu ofis" konseptinin Başkent'teki ilk örneği.

abd Nordstrom Tower Haberi

abd Nordstrom Tower

11 Eylül terör saldırılarında yerle bir olan New York'un en yüksek gökdeleni Dünya Ticaret Merkezi'nden daha yüksek bir gökdelen inşa ediliyor.


Geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanadan Dünya Ticaret Merkezi'nin uzunluğu 541 metre. Konut olarak inşa edilen Nordstrom binası ise 547 metre yüksekliğinde olacak. Binanın yapımı tamamlandığında New York'un en uzun gökdeleni unvanına da sahip...