20 / 07 / 2024

ABD Oregon pahalı ev

ABD Oregon pahalı ev

ABD'nin Oregon eyaletinde yapılan bir ev, benzersiz tasarımı ve ahşap işçiliğiyle görenleri şaşırtıyor. 700 dönümlük arazinin içine inşa edilen çevre dostu saray yavrusunun değeri ise 7.6 milyon dolar olarak belirlendi. 

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

ABD'de konut kiraları düşmeye başladı! İşte en pahalı ve en düşük konuta sahip eyaletler

ABD'de son yılların en yüksek enflasyon seviyeleri konut piyasasında fiyatların düşmesine neden oldu. Ülkede konut kredilerinin yüksek olması nedeniyle ikinci el konut fiyatları da düşmeye başlayınca azalış kiralara da yansıdı. İşte detaylar..

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

Dünyanın en pahalı evi satışa çıktı!

Dünyanın en pahalı evi satışa çıktı. ABD'nin Beverly Hills kentinde bulunan ev için 1 milyar 174 milyon TL isteniyor.

ABD'nin en pahalı evlerini Türkler yapıyor!

Türk gayrimenkul devleri ABD'de yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Adnan Şen’in geliştirdiği 1021 North Beverly Drive’daki dev malikane ise 75 milyon dolarlık fiyatıyla satışa çıktı. Netflix’in yayınladığı Selling Sunset programında satışa sunulan en pahalı ev unvanını da aldı.

ABD'nin en pahalı evi satışa çıktı!

ABD’nin California eyaletinde 225 milyon dolara yani yaklaşık 1.3 milyar TL'ye satışa sunulan ev, ülkenin en pahalı gayrimenkulü oldu.

ABD’nin en pahalı evi yine satışta!

ABD'nin Los Angeles kentindeki ünlü Bel Air bölgesindeki Chartwell isimli malikane 195 milyon dolara satışa sunuldu. 

Ken Griffin işine yakın olsun diye ABD’nin en pahalı evini aldı!

İstanbullular işe gitmek için metrobüs metro takla atıyor. Sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor. Ancak ABD'li ünlü yatırımcı Ken Griffin işine yakın olduğu gerekçesiyle ABD'nin en pahalı evini 238 milyon dolara satın aldı...

ABD'nin en pahalı evi satılacak!

ABD'de iki ultra lüks malikâne satışa sunulıyor. Evlerden ilk satılanı rekoru yenileyerek ABD'nin en pahalı evi olacak.

ABD'nin Oregon eyaletinde 7.6 milyon dolarlık saray yavrusu!

ABD'nin Oregon eyaletinde yapılan bir ev, benzersiz tasarımı ve ahşap işçiliğiyle görenleri şaşırtıyor. 700 dönümlük arazinin içine inşa edilen çevre dostu saray yavrusunun değeri ise 7.6 milyon dolar olarak belirlendi. 

ABD'nin en pahalı evi One tamamlanmak üzere!

ABD'nin en pahalı evi olma özelliğine sahip One, tamamlanmak üzere. One'ın içinde yok yok. Malike 500 milyon dolar bedele sahip. 

Dünyanın en pahalı evi 175 milyon dolara satıldı!

ABD'nin New York Eyaleti'nde, Hamptons bölgesinde yirmi bin dönüm arazi üzerinde yer alan malikane 175 milyon dolara satıldı. Malikane, dünyanın en pahalı evi ünvanını kazandı.

ABD’de 3.85 milyon dolara satılık kasaba!

ABD’nin Oregon eyaletinde 1 dönümlük alan üzerindeki kasaba satılığa çıkarıldı. Kasabanın bedeli 3.85 milyon dolar olarak belirlendi. Kasabada market, restoran, okul ve hatta kilise mevcut.

ABD Oregon pahalı ev Haberi

ABD Oregon pahalı ev

Fantastik-kurgu romanların en beğenilen yanı ejderhalar ve dev savaşlarıyla okuyucuları başka diyarlara götürmesidir.  ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Ed Bemis, bu hayali gerçekleştirdi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Shining Hand Ranch adı verilen çevre dostu ev Ed Bemis ve daha pek çok yerel mimar tarafından tasarlandı. Çevre dostu malikane güneş ve jeotermal enerjiyle ısıtılıyor.

8.881 metrekarelik ev, 706 dönümlük bir alan üzerine inşa edildi. İşte, ABD'nin Oregon eyaletinde 7.6 milyon dolarlık saray yavrusu...