18 / 05 / 2024

abd pazarı gürallar artcraft

abd pazarı gürallar artcraft

Zaman Gazetesi muhabirlerinden Rahime Sezgin'in haberine göre; Türkiye’nin bütün illerinde faaliyet gösteren Gürallar markası 119 ülkeye mal satıyor. Firma, Amerika Birleşik Devletleri pazarına girmek istiyor...

Motorine zam mı geliyor? İşte 23 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorine zam mı geliyor, LPG litre fiyatı kaç TL? Akaryakıta üst üste yapılan zamlardan sonra araç sahipleri indirim haberini dört gözle bekliyor. İşte 23 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 16 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne? Benzine zam geldi mi, motorin ne kadar oldu? Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 16 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında beklenen oldu! İşte 9 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarına dair son gelişmeler araç sahipleri tarafından merakla araştırılıyor. İşte 9 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları düştü mü? İşte 2 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarının son durumu araç sahipleri tarafından merak ediliyor. İşte 2 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları şaşırttı! İşte 25 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarına dair detaylar araç sahipleri tarafından araştırılmaktadır. İşte 25 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Motorinden beklenen haber! İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair güncel fiyat listesi araştırılıyor. İşte 18 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri dikkat! İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahipleri tarafından merakla araştırılıyor. İşte 11 Eylül Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Euro'su olanlar acilen baksın! Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 Pazar günü Euro/TL!

Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından kurlarındaki yükseliş hız kazandı. Euro/TL bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki son durum ne? Euro kurunda son dakika verileri yakından takip ediliyor. İşte 21 Ağustos Pazar günü Euro/TL kuruna dair merak edilen tüm detaylar…

İstanbul'da Pazar günü bazı metro hatları ulaşıma kapatılacak! İşte nedeni

İstanbul'da yarın saat 11:00'dan itibaren bazı hatlardaki metro seferleri yapılamayacak. Metro İstanbul, Pazar günü kapalı olacak metro hatlarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

AVM'ler için pazar günü tartışması: İstihdam kaybına sebep olur!

Küçük işletmeler, alışveriş merkezleri ve zincir mağazaların pandemiden sonra da pazar günü kapalı kalması için harekete geçti. Perakende yasa taslağına bu maddenin girmesini isteyen işletmeler, Avrupa’yı örnek gösteriyor. AVM yönetimleri de "İstihdam kaybına neden olur" diyor.

abd pazarı gürallar artcraft Haberi

abd pazarı gürallar artcraft

Avrupa İnovasyon Göstergeleri (EIS) verilerine göre Türkiye, Malta, Macaristan, Slovakya, Polonya, Litvanya, Letonya ve Bulgaristan gibi, inovasyon performansı AB-27 ortalamasının çok altında yer alan ülkeler arasında. Katma değerli ürün üretmek ise iş dünyasının son yıllarda dikkat kesildiği konuların başında geliyor.


Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nde (TÜSİAD) Teknoloji, İnovasyon ve Bilgi Toplumu Komisyon Başkanlığı’nı üstlenen Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, bu noktada eğitime dikkat çekiyor ve TÜSİAD olarak öncelikli konularının başında eğitimin geldiğini söylüyor. Fizikî şartların iyileştirilmesini olumlu olarak değerlendiriyor ama esas meseleyi kaçırmamak gerektiğine ve nitelik noktasındaki noksanlıkların giderilmesinin önemine vurgu yapıyor.


Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü’nün (OECD) hazırladığı ‘Akademik Başarı Listesi’nde Türkiye matematik, fen bilimleri ve okuma alanlarında 43 ülkenin gerisinde yer alıyordu. Esin Güral Argat, Ar-Ge...