26 / 07 / 2024

Abdalla Ataya

Abdalla Ataya

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli Merkez Mahallesi'nde, Abdalla Ataya ve Yakoub Dallıhasan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kem Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120.000,00 sermaye bedeliyle Ismaıl Abdalla ile Sara Adel Ebaed Zaky orataklığı tarafından kuruldu.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

Turlands Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turlands Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla M.M. Alkhazragy, Cemal Abdulvahab, Mahmoud M.M. Elkhazragy ve Mehmet Abdulvahab ortaklığında kuruldu.

Mg Real Estate Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mg Real Estate Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla M.A.H. tarafından kuruldu.

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Rebirth Global Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebirth Global Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla A.I.Alı ve Karrar Raheem H Al Shaghb ortaklığında kuruldu.

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Abdalla ve Memiş Şimşek ortaklığında kuruldu.

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Omar Abdalla Mohamed tarafından kuruldu...

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla Y.A. Abouteim, Mohamed Yosef A. Abouteem ve Yousef A.S. Abouteim ortaklığında kuruldu.

Masoud Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masoud Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Saad Alharash, Mohamad Ataya, Mhd Masoud Alharash ve Awıs Alhrch ortaklığında kuruldu. 

Cng Global Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Global Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 160 bin TL sermaye bedeli ile Hamdo Abdulkarım, Abdalla Reqalla, Ahmed Meawad Hassan ve Nabıl Husnı ortaklığında kuruldu. 

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

Nasef Group Emlak Danışmanlığı Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasef Group Emlak Danışmanlığı Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi A. I Huseın Elbana, A. K Abdalla Elgharablı, K.A Hashım Algharablı ve Sevim Temizyüz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abdalla Ataya Haberi

Abdalla Ataya

Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, Abdalla Ataya ve Yakoub Dallıhasan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Elmas İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İnşaat taahhüt ve müteahatlik işleri yapmak  Resmi ve özel kuruluşların inşaat işleri tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar,bentler barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi,resmi kurum ve hizmet binaları,beton asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar,otogarlar,çarşı mağaza,pazar iş yeri,otel, motel,villa pansiyon,hastane ,cami,dispanser,sağlık merkezleri,ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik konaklama,uçuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol,doğal gaz hatları,kanal içme suyu,su kanalları,sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak,taahhütlerde bulunmak.  Şirket ahşap,yarı ahşap ve betonarme toplu konut,özel konut,her...