04 / 05 / 2024

Abdi Güzer

Abdi Güzer

Kalebodur'un, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla gerçekleştirdiği ''Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'' toplantı dizisinin ilk konuğu, ABD Mimarlık Enstitüsü'nün Onursal Üyesi Prof. Dr. Süha Özkan oldu

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Bitcoin fiyatları, dünkü işlemlerde yüzde 6'nın üzer değer kazanırken bugün sakin seyrediyor. Buna göre, kripto paraların piyasa değerinde, son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Bakan Özer açıkladı: Okullar tatil edildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs pazar günü yapılacak olan seçim nedeniyle 15 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil edileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Özer tarafından kuruldu.

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özer, İrfan Uluman ve Mithat Erat ortaklığında kuruldu.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

1 milyonu aşkın öğretmenin beklediği haber Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi! Cuma günü yayımlanacak

Türkiye'de eğitim camiasında 1 milyon 200 bin öğretmen görev yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmelik çalışmalarında son aşamaya gelindiğini duyurdu. Çalışma cuma günü yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığına gönderilecek.

Abdi Güzer Haberi

Abdi Güzer

Kalebodur'un, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla gerçekleştirdiği ''Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'' toplantı dizisinin ilk konuğu, ABD Mimarlık Enstitüsü'nün Onursal Üyesi Prof. Dr. Süha Özkan oldu. 

     Ağa Han Mimarlık Ödülü'nün 25 yıllık yöneticisi, ABD Mimarlık Enstitüsü'nün Onursal Üyesi Prof. Dr. Süha Özkan, ''Doğu Batı mimarisi, Türk mimarisinin geldiği nokta ve mimaride taklit'' temasını ele aldı. 

     Moderatör Mimar Abdi Güzer, ''Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'' toplantı dizisine ek proje olarak gerçekleştirdiği sohbet programının, farklı ölçeklerde etkilerinin olmasını beklediğini belirtti. 

     Güzer, ''Öncelikle mimarlık ortamında öne çıkan kişilerin yakından tanınması, üretimlerinde ve çalışmalarında etkin olan düşünce ve sınırların tartışmaya açılması, sürdürülebilir bir mimarlık eleştirisi ortamının altyapısına katkı sağlayacak. Ayrıca tartışmaların bütünü, bugün mimarlık ortamı ile ilgili belgesel değer taşıyan alternatif...