29 / 04 / 2024

abdi ivrahim

abdi ivrahim

Abdi İbrahim, Türkiye’de Yaşanabilir ve Sağlıklı Kentler oluşturmayı hedefleyen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından, üye belediyelerin önerileri doğrultusunda gösterilen adaylar arasından Çevreci Tesis Ödülü’nü almaya hak kazandı...

Vakıfbank'ın 2023’ün ilk çeyreğinde elde ettiği kâr dudak uçuklattı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından VakıfBank 2023’ün ilk çeyreğinde 4 milyar 503 milyon TL net kat elde etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: "İlk üç ay için mali sonuçlarımız da bankamızın güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi,Karayolları Mahallesi,648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi,558.Sokak ve560/1.Sokak ile Abdi İpekçi Cad.Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdi Günaydın ve Çiğdem Çök ortaklığında kuruldu.

İdba İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdba İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Abdi tarafından kuruldu.

Kaf Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdi Kesimal tarafından kuruldu.

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faros Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 7 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akgül, Abdi Akgül ve Kazım Akgül ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi, 648.Sokak ve 649.Sokak ile Galeri Caddesi, 558.Sokak ve 560/1. Sokak ile Abdi İpekçi Caddesi Arasında Kalan 69,37 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıktı.

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Gizia'dan Abdi İpekçi Caddesi'ne yeni mağaza!

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

Türkiye’deki ilk kiracı hareketi mücadelesi: Umut Evleri sakinleri konutlarına kavuşuyor!

12 Kasım 1999’daki Düzce depreminde evleri yıkılan kiracı depremzedeler, yürüyerek Ankara’ya gidip Abdi İpekçi Parkı’nda 176 gün boyunca nöbet tutarak ve davadan davaya koşarak verdikleri hukuk mücadelesinde galip geldi. 

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

abdi ivrahim Haberi

abdi ivrahim


Abdi İbrahim İlaç Üretim Tesisleri, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Çevreci Tesis Ödülleri 2013 kapsamında, Türkiye genelinde ilaç firmaları arasında ödül alan tek üretim tesisi oldu.


Abdi İbrahim Üretim Tesisleri, sürdürülebilir atık yönetimi politikaları, çevreye saygılı çalışmaları ve bu konuda yaptığı yatırımlar kapsamında aldığı “Çevreci Tesis Ödülü” ile çevreye ve sürdürülebilir yaşama verdiği önemin altını bir kez daha çizmiş oldu.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla 1 Mart 2013 Cuma günü gerçekleştirilen Çevreci Tesis Ödül Töreni yoğun ilgi ile karşılaşırken, Abdi İbrahim’in ödülü Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe tarafından takdim edildi.


Görkemli törende ödülü alan Abdi İbrahim Yurtiçi Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Sevda Doğan “Çalışmalarını her zaman çevreye duyarlı yaklaşımıyla sürdüren Abdi İbrahim olarak, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 2013...