26 / 05 / 2024

ABD\'nin Washington köprü

ABD\'nin Washington köprü

ABD'nin Washington eyaletinde, Interstate 5 Karayolu üzerinde bulunan Skagit Nehri Köprüsü çöktü

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerinde!

Aktarılan detaylara göre, küresel piyasalarda, ABD'nin bugün açıklanacak olan enflasyon verileri öncesi negatif bir seyir izlenirken, devam eden borç krizine ilişkin haber akışı yatırımcıların odağında kalmayı sürdürüyor.

ABD'nin omzundaki dolar yükü artık taşınmaz halde! Fatura ağır olacak

Batı ülkeleri, ABD’nin enflasyonu düşürmek için izlediği agresif faiz politikasının ağır sonuçlarını masaya yatırdı. ABD'nin omzundaki dolar yükünün artık taşınmaz hale geldiği belirtildi.

ABD'nin ham petrol üretiminde 40 yılın en büyük aylık düşüşü!

Mayıs ayında günlük ortalama 1,99 milyon varil azalan ABD'nin ham petrol üretimi, Ocak 1980'den bu yana görülen en büyük aylık düşüş olarak kayıtlara geçti.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

İran ABD'nin yasa dışı Yahudi yerleşim kararını kınadı!

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, ABD'nin yasa dışı Yahudi yerleşim kararını  şiddetle kınadı. 

Türkiye’nin en yüksek köprüsü Bitlis’te inşa edildi!

50 yıl önce, dönemin Bitlis Milletvekili Abidin Gaydalı’ın girişimleriyle projelendirilen Türkiye’nin en yüksek köprüsü tamamlanıyor.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Dicle'nin iki yakası 327 metrelik köprüyle bağlanacak!

Şırnak'ın Cizle İlçesi'nden geçen Dicle Nehri'nin iki yakası 327 metre uzunluğundaki  taş yaya köprüsü ile bağlanacak. 11 gözlü taş köprü, 25 milyon liraya mal olacak.

ABD'nin Oregon eyaletinde 7.6 milyon dolarlık saray yavrusu!

ABD'nin Oregon eyaletinde yapılan bir ev, benzersiz tasarımı ve ahşap işçiliğiyle görenleri şaşırtıyor. 700 dönümlük arazinin içine inşa edilen çevre dostu saray yavrusunun değeri ise 7.6 milyon dolar olarak belirlendi. 

Yol demek, köprü demek Türkiye’nin güçlenmesi demek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Yol demek, köprü demek, tünel demek, viyadük demek, havalimanı demek Türkiye’nin kalkınması, büyümesi ve güçlenmesi demek." dedi.

Jeff Bezos, ABD'nin 25'inci en büyük arazi sahibi!

Amazon'un kurucusu olan Jeff Bezos, ABD'nin 25'inci en büyük arazi sahibi unvanına sahip. Bezos dünyanın ikinci en zengin adamı...

ABD\'nin Washington köprü Haberi

ABD\'nin Washington köprü

ABD'nin Skagit Nehri Köprüsü çöktü, o sırada köprü üzerindeki araçların suya düştüğünü bildirdi. Henüz ölü ya da yaralı sayısıyla ilgili bir bilgi...