28 / 04 / 2024

Abdulaziz Ali M Alqasayer

Abdulaziz Ali M Alqasayer

Sana Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, A. Ibrahim M Alqasır, S. Mohammad S Alqaraawı, Abdulaziz Ali M Alqasayer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Habib Ali M. Kukar tarafından kuruldu.

Ali Khayre: Türk müteahhitlere her türlü desteğe hazırız!

Somali Başbakanı Hassan Ali Khayre, bakanlar ve üst düzey Somali yetkililerinden oluşan bir heyet ile Türkiye Müteahhitler Birliği'ni ziyaret etti.

Ali Ağoğlu'ndan Ampute Milli Futbol Takımı'na büyük jest!

Ali Ağaoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Çekmeköy Park projesinde daire hediye etti. 

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

İnşaat mühendisi Ali Ertürk istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı!

Aydın Kuyuca'ta yaşayan inşaat mühendisi Ali Ertürk, mesleği yerine farklı alanlara yönelip istiridye mantarı yetiştiriciliğine başladı.

İnşaat Mühendisi Ali Nafiz Evirgen vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksek Mühendis Ali Nafiz Evirgen vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün S. O. Sultan Alshaya Al-Ali, M. S. Abdulla Tahnoon Al-Alı ve Radwan Iskaf imzasıyla kuruldu.

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Ali Haydar Bulut'tan güreşçilere arena müjdesi!

Derince'de sporun gelişmesi noktasında önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu yıl 14'ncüsü düzenlenen Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri'nde yaptığı konuşmada bir müjde de güreş severlere verdi

Adıyaman Koçali Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman-Kahta (Koçali Barajı ve Sulaması) (GAP) Projesi Kapsamındaki Koçali Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Abdulaziz Ali M Alqasayer Haberi

Abdulaziz Ali M Alqasayer


Sana Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, A. Ibrahim M Alqasır, S. Mohammad S Alqaraawı, Abdulaziz Ali M Alqasayer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Sana Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;(a)   Her türlü gayrimenkulü, özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri ve ayrıca her türlü bina, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi ve benzerini almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. (b)   Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile...