29 / 04 / 2024

Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri

Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı..

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Esentepe, Büyükdere Caddesi, Astoria A Kule'de kuruldu.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Samsun Kuvayi Milliye Müzesi açılıyor!

Milli mücadelenin kıvılcımının yakıldığı Samsun’da, düşmana karşı direnişin ilk planlarının hazırlandığı gizli karargahı Kuvayi Milliye Müzesi’ne dönüştüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehitlerin de yaşatılacağı bu önemli tarih ve kültür abidesini halkın hizmetine açmaya hazırlanıyor.

Boğaz'ın en pahalı yalısı Katarlılara gitti!

Türkiye’nin en pahalı evi olarak bilinen Erbilginler Yalısı satıldı. Sarıyer Yeniköy’deki yalıyı, 100 milyon Euro’ya Katarlı ünlü işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri satın aldı.

Erbilginler Yalısı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı.

Türkiye'nin en pahalı evi Katarlı bir iş adamına satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı..

Erbilginler Yalısı 300 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye’nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro’ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri’ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.

Keller Williams yeni şubesini Bodrum'da hizmete açtı!

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Firma yeni şubesini Bodrum'da açtı..

Keller Williams, İzmir’de iki yeni bölge müdürlüğü açıyor!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul şirketi Keller Williams, İzmir’de iki yeni bölge müdürlüğü açarak Türkiye’de büyümeye devam ediyor. KW ofislerinin imza töreni, Keller Williams Uluslararası Başkanı Chris Heller’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanelles Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Esentepe, Büyükdere Caddesi, Astoria A Kule'de kuruldu.

Ağrı Taşlıçay 'da 4 yeni tesis hizmete açıldı!

Ağrı Taşlıçay 'da Taşlıçay Belediyesi 'ne ait halı ve kilim dokuma atölyesi, Taşıçay Anadolu Lisesi öğrenci yurdu, Sofi Abdulhadi Camisi ve afet konutlarının açılışı yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar’da panoramik müze inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kurtuluş Savaşı'nda düşmana son darbenin vurulduğu Büyük Taarruz'u, tüm ihtişamıyla Afyonkarahisar'da yaşatacak, 26 Ağustos sabahının canlandırılacağı panoramik müze inşa edecek

Cenk Eren yeni mekanlar açacak!

Yıllardır şarkıcı kimliğiyle tanıdığımız Cenk Eren geçtiğimiz yıl işletmeciliğe de soyundu ve Etiler’de açtığı My Pavyon adlı mekanla bu işi de çok iyi kıvırdığını dosta düşmana kanıtladı

Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri Haberi

Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri

Türkiye'nin en pahalı, dünyanın ise 4. pahalı yalısı olarak bilinen Yeniköy'deki Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.


Sarıyer Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Boğaz'ının en gözde ve en pahalı yalısı Sarıyer Yeniköy'deki ünlü Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon euro'ya el değiştirdi. Yalının yeni sahibi Katarlı ünlü işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri oldu.


5 BİN 800 METREKARELİK ARAZİDE 1 YALI 2 KÖŞK


Tapu kayıtlarına göre Yeniköy Köybaşı Caddesi üzerinde bulunan yalı ve köşkler, 295 ada 1 parsel ile 297 ada 11,12,13 parsellerde yer alıyor. Tapu kayıtlarında 25 Mart tarihinde yapılan el değiştirmeye göre, söz konusu gayrimenkul Dardanelles Gayrimenkul Yatırım Anonim...