05 / 07 / 2024

Abdülhamit Akgül

Abdülhamit Akgül

Çaykara ilçesindeki HES şantiyesinde, çığda 5 kişinin ölümünden sorumluluğu olduğu iddia edilen firma yetkilileri ile iş güvenliği uzmanından oluşan 5 sanığın, 4,5 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı

ABD'de tarım dışı istihdamın artması piyasaları tedirgin etti!

ABD'de eylül ayı istihdam verilerindeki güçlü artış ekonomist beklentilerini ikiye katlarken piyasalarda endişe yarattı. Allianz baş ekonomi danışmanı Mohamed El-Erian, verinin ekonomi için iyi, piyasa ve Fed için kötü haber olduğunu söyledi.

Yellen ekonomik kriz yok dedi! ABD’nin borcu 33 trilyon doları geçti!

ABD Kongresinin, eylül sonunda yeni bir geçici bütçeyi geçirerek hükümetin kapanmasını önlemeye çalıştığı bir dönemde, ülkenin borcu tarihi seviyelere yükseldi. ABD Hazine Bakanlığının verilerine göre, borç miktarı 33,04 trilyon dolara çıktı.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar ABD`nin tarım dışı istihdam verilerine odaklandı!

Aktarılan detaylara göre, küresel piyasalar, ABD'de bankacılık sektörüne ilişkin risklerle karışık bir seyir izlerken, bugün gözler ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki verilerinde...

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

ABD Hazine Bakanı'ndan  enflasyon ve kripto analizi!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, CBS'ye verdiği bir röportajda ABD ekonomisinin güçlü ve dayanıklı olduğunu söyledi ve enflasyonun gelecek yıl düşeceği tahminini paylaştı. Yellen, kripto para birimlerine yatırım yapmayı "riskli hatta tehlikeli" olarak nitelendirdi.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

ABD'de Eylül ayında bekleyen konut satışları yüzde 2,3 azaldı!

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül ayında aylık olarak 2,3 azalarak beklenenin aksine düşüş yaşadı. 

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Marmaris’te köylülerin Osmanlı tapuları iptal ediliyor iddiası!

Marmaris’te 70 yıl süren Osmanlı tapu davalarını kazanan köylülerin, mahkeme kararlarının iptal edildiğini kaydeden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yazılı olarak cevaplaması için TBMM’ye soru önergesi sundu. 

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

ABD'de kira ve ipotek borçları ödenemiyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle bozulan ekonomik durum sebebiyle ABD'de Eylül ayında kiracıların yüzde 8,5'i (2,82 milyon kişi ), ev sahiplerinin ise yüzde 7,1'i (3,37 milyon kişi) ipotek ödemelerini gerçekleştiremedi. 

Tanzanya'daki Sultan Abdülhamit Han Camisi açıldı!

Tanzanya’nın Zanzibar bölgesinde hayata geçirilen Sultan Abdülhamit Han Camisi ibadete açıldı...

Abdülhamit Akgül Haberi

Abdülhamit Akgül

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki HES şantiyesinde geçen yıl meydana gelen çığ olayında, 5 kişinin ölmesinde sorumluluğu olduğu öne sürülen firma yetkilileri ve iş güvenliği uzmanından oluşan 5 sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı.


Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanıklardan Hasan Koç, Kamil Hilmi Güzel, Abdülhamit Akgül ve Noman Hisoğlu katıldı. Tutuksuz sanık Burak Güney'in katılmadığı duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu.


Kimlik tespitinin ardından savunması alınan sanıklar Koç, Güzel, Akgül ve Hisoğlu, olayda bir sorumlulukları olmadığını savunarak, ölenlerin olay günü akaryakıtın bitmesi sebebiyle kaldıkları koğuştan yakıt almak için çığ olan şantiye alanına gittiğini söyledi.

Sanıklar ifadelerinde, ölen 5 kişinin bu sırada yaşanan çığda hayatını kaybettiğini ve kendilerinin olayda bir kusuru olmadığını belirterek, beraat talebinde bulundu.

Sanık avukatları da müvekkilleri hakkındaki suçlamaları...