10 / 05 / 2024

Abdülkadir Aksu N’evoStudios

Abdülkadir Aksu N’evoStudios

NFN Grup’un otelin konforu ile evin sıcaklığını bir araya getirme hedefiyle hayata geçirdiği N’evoStudios, AK Parti milletvekilleri Abdülkadir Aksu ve Necati Çetinkaya’dan tam not aldı

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Küresel piyasalarda ABD enflasyon verisi etkisi! Borsalar, dolar, altın, endeksler pozitif seyrediyor!

Küresel piyasalar, ABD'de açıklanan enflasyon verilerinin beklentilerden düşük olmasının, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika alanını genişletmesiyle pozitif seyrediyor. İşte ayrıntılar...

Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerinde! Altın, dolar ve borsada son durum ne?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Küresel piyasalar, ABD'de bugün açıklanacak olan enflasyon verilerinin ABD Merkez Bankası (Fed) üzerindeki baskıyı azaltabileceği beklentisiyle pozitif seyrediyor.

ABD ekonomisi, 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 2 ile beklentilerin üzerinde büyüdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD ekonomisi, 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 2 ile beklenenden fazla büyüme gösterdi.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

ABD Merkez Bankası'nın para politikasına ilişkin belirsizlikler piyasaları de zorluyor!

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizlikler fiyatlamaları da oldukça zorlaştırırken, bugün gözler de yoğun makroekonomik veri takvimine çevrildi.

ABD ekonomisi, 2023'ün ilk çeyreğinde yüzde 1,3 büyüdü!

ABD ekonomisi, 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 1,3 ile beklentilerin üzerinde büyüme kaydetti.

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

ABD’nin rüzgarı altını vurdu! ABD’de bankaların iflası altın piyasasını şaha kaldırdı!

ABD'de Silikon Vadisi Bankası ile Signature Bank'ın üst üste gelen iflasları altın fiyatlarını etkiledi. İşte detaylar!

Yok böyle para! ABD Merkez Bankası yılın son günü 2,5 trilyon doları nasıl çekti?

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) kısa vadeli faiz oranlarını kontrol edebilmek amacıyla kullandığı önemli araçlarından biri ters repo yöntemi ile yılın son işlem gününde rekor kırdığı bildirildi.

ABD’li bankaların karı üçüncü çeyrekte düştü!

ABD'nin büyük bankalarının üçüncü çeyrekte elde ettiği net kar, geçen yılın aynı dönemine kıyasla geriledi. İşte detaylar…

ABD'li bankaların gelirleri düştü: Kıyamete hazırlanıyorlar

ABD ekonomisinde yaşanan resesyon endişesi, FED'in faiz artırımı için Temmuz ve Eylül'de adım atacağını açıklaması ve beraberindeki gelişmelere paralel olarak ABD'nin önde gelen bankalarının gelirleri düştü. Bankalar olabilecek her şeye karşı hazır oldukları mesajını verdi.

Abdülkadir Aksu N’evoStudios Haberi

Abdülkadir Aksu N’evoStudios

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Abdülkadir Aksu ile AK Parti Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Necati Çetinkaya, Çayyolu’nda bulunan N’evoStudios’ta incelemede bulundular.


Otel odalarını gezen, daha sonra İtalyan mutfağından zengin bir menü ile hizmet veren Gustosavor’da yemek yiyen Aksu ve Çetinkaya, NFN Grup yönetim kurulu başkanı Ahmet Öztürk’ten konsept hakkında bilgi aldılar.


Öztürk, büyüklükleri 30 ila 100 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, teras odalar ve double suitlerde hizmet sunan N’evoStudios’ta tüm odaların birbirinden farklı renk ve mobilyalarla donatıldığını anlattı.


Odaların mutfak tasarımının bile birbirinden farklı olduğunu belirten Öztürk, N’evoStudios’la turizm sektörüne getirdikleri yeni anlayışın, özellikle kısa ya da uzun süreli iş seyahati dolayısıyla Ankara’da bulunan iş adamlarınca tercih edildiğini kaydetti. Müşterilerine toplantı odası tahsisi, temizlik, çamaşır,...