30 / 04 / 2024

Abdülkadir Oğul

Abdülkadir Oğul

Abdülkadir Oğul, Akşehir'in devlet yatırımları ile büyük değişimler yaşadığını belirterek "Bölge Hastanesi, Bölge Cezaevi, Hükümet Konağı, Sevgi Evleri, Gençlik Merkezi, Sentetik Çim saha ve Polis karakolu gibi yatırımlar tamamlandı" dedi.

Olası İstanbul depreminde kaçış nasıl olacak? Bakan Uraloğlu resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, deprem bölgesindeki son durum ve deprem gerçeği ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, İstanbul için ciddi bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

ABD’li o isimden çok iddialı sözler! “Altın, Fed’e rağmen!..”

Geçtiğimiz hafta, ABD’den gelen istihdam verileriyle, kapanışa dakikalar kala büyük düşüş yaşayan altında yeni tahminler geldi. Üstelik ABD’den gelen bu tahminler, Fed’e rağmen oldukça iddialı.

ABD- Çin ticaret savaşlarında gerginlik büyüyor! Huawei'ye ihracat lisansı iptali

Biden yönetimi, ABD şirketlerinin çoğu ürünü Çinli Huawei'ye ihraç etmesi için lisans iznini durdurdu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babillo Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Nart, Ertuğrul Nart ve Hayrullah Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Altın fiyatlarında ilk tepki! ABD'deki o veriler açıklandı!

2022'de altın fiyatlarında dalgalı bir seyir kaydedilirken, ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik verilerinin açıklanmasıyla altın fiyatları yeniden hareketlendi. Peki altın fiyatları ABD verilerinden sonra nasıl bir tepki gösterdi? Altın fiyatlarını gelecek süreçte neler bekliyor?

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış nasıl yavaşlar?

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut fiyatlarının nasıl normale döneceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akkuş, "Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye sattığımız konut 2 milyon TL'ye çıktı. Bu durum demir ve çimento fiyatlarının yükselmesinden kaynaklandı" diye konuştu.

Abdülkadir Oğul Haberi

Abdülkadir Oğul



Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir'in devlet yatırımları ile büyük değişimler yaşadığını belirterek "Bölge Hastanesi, Bölge Cezaevi, Hükümet Konağı, Sevgi Evleri, Gençlik Merkezi, Sentetik Çim saha ve Polis karakolu gibi yatırımlar tamamlandı" dedi. 


BELEDİYE YENİ YATIRIMLAR YAPACAK

 Yapılan derslikler ve okullarla ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde 25 kişilik sınıflarda eğitim yapılabildiğine işaret eden Başkan Abdülkadir Oğul, yeni yapılacak belediye yatırımları hakkında da açıklamalarda bulundu. Oğul, Perşembe Pazarı'nın karşısında eski cezaevi altına yapılacak yeni Vergi Daireszi binasının ihalesinin bu yıl yapılacağını belirten Oğul, "Eski Hastanenin arkasındaki 2 bin metrekare alana Aile Danışma Merkezi inşaatına 2014 yılında başlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu Akşehir'de yeni bir hizmet binasına kavuşacak. Kozağaç Toki Konutlarının yanındaki arsaya ihaleleri yapılan 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul 2014-2015...