15 / 05 / 2024

Abdülkadir Uztürk Ortaokulu avcılar

Abdülkadir Uztürk Ortaokulu avcılar

İstanbul Valiliği, depremde zarar gören Avcılar'daki Abdülkadir Uztürk Ortaokulu'nda eğitime 1 ay süre ile ara verildiğini açıkladı.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Yücelbaş tarafından kuruldu.

Türkiye’den ABD’ye rekor ihracat!

ABD’nin Türk ürünlerine yönelik talebi 2022’de de artmaya devam etti. 2022 yılında ABD’ye yapılan ihracat 14 milyar doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.

ABD'deki Türk silah fabrikası için geri sayım başladı!

Dünyanın önde gelen ateşli silah üreticisi haline gelen Samsun Yurt Savunma, ABD'de gelecek yıl açılacak fabrikayla yurt dışı pazarlara ilişkin hedeflerini büyütecek.

Türk bankalarına ambargo kıskacı

ABD'den Türk İşadamlarına gelen "Rusya ile iş yapmayın" uyarısının ardından, bazı Türk bankalarının, Rusya Merkez Bankası'nın geliştirdiği ödeme sistemine dahil olmasının ambargoyu delmeye destek verildiği anlamına gelebileceği ve "yaptırıma uğrama" riski doğurduğu belirtildi.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

Abdülkadir Uztürk Ortaokulu avcılar Haberi

Abdülkadir Uztürk Ortaokulu avcılar

İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada depremde hasar gören Avcılar'daki Abdülkadir Uztürk Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin 1 ay süreyle bitişikteki ilkokulda eğitim-öğretimlerini sürdüreceklerini belirtti.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul Valiliğince eğitime ara verildiği açıklanan okulda güçlendirme görmemiş dış kolonlarında çatlaklar tespit edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, bu okuldaki öğrencilerin 1 ay süreyle bitişikteki ilkokulda eğitim-öğretimlerini sürdüreceklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar'da yapılan tespitlerde minaresinin bir bölümü çöken Hacı Ahmet Tükenmez Camii'ne yaklaşık 200 metre mesafedeki Abdülkadir Uztürk Ortaokulu'nun arka cephede güçlendirme görmemiş dış kolonlarında çatlaklar tespit edildi.

1 AY BOYUNCA İKİLİ SİSTEME GEÇİLECEK

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada okulun 1 ay süreyle onarım göreceğini belirtti. Yıldız, “Bu okuldaki öğrencilerimizin hemen...