03 / 05 / 2024

Abdülkadir Yüksel

Abdülkadir Yüksel

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı Yeşil Vadi'ye hayranlığını "Tüm Türkiye burayı görmeli" sözleriyle anlattı.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Abdülkadir Akkuş: İnşaat sektöründe kredi kullanım oranının yükseltilmesi önemli bir adım!

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, koronavirüs salgının sektörler üzerindeki etkisini değerlendirdi…

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Geçtiğimiz yıllarda cari açığı giderek artan ekonomimiz, güçlü bir büyüme politikasıyla cari fazla veren bir ekonomiye dönüşmeyi başarmıştır" dedi...

Abdülkadir Akkuş kimdir?

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Peki, Abdülkadir Akkuş kimdir?

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Abdülkadir Konukoğlu kimdir?

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu kimdir? Abdülkadir Konukoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Türkiye, ABD'nin yürüttüğü Moody's soruşturmasında taraf olmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu "Moody's hakkında ABD’de yürütülen soruşturmaya Türkiye’nin de ‘müdahil’ olmasını istedi.

Abdülkadir Ersal: Isparta'nın en büyük sorunu konut!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Isparta’nın en büyük sorununun konut olduğunu belirterek. “Isparta’da sayın başkandan rica ediyorum; yer varsa imar sahası açalım. İmar sahası açalım ki konut yapılsın. " dedi.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel İnşaat'tan Doha'ya 789,3 milyon dolarlık proje!

Yüksel İnşaat, Katar'ın başkentinde "El-Bustan Yolu Kuzey Kesiminin Tasarım ve Yapım İşleri" projesinin ihalesini kazandı.

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği taşınacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak temapark ve hayvanat bahçesi gibi yapılar için Atatürk Bulvarı üzerindeki ABD Büyükelçiliği binasının boşaltılması bekleniyordu. TBMM 'de görüşülen torba yasa teklifinin geri çekilmesi elçiliğin taşınma sürecini de etkiledi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesini Yüksel Proje'nin 26 milyon 215 bin TL teklifle kazandığını belirtti.

Abdülkadir Yüksel Haberi

Abdülkadir Yüksel

AK Parti'nin çiçeği burnunda Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşil Vadi'yi gezdi. Yeşil Vadi Parkı'nın muhteşem bir yer olduğunu kaydeden milletvekili Yüksel, 1 milyon 700 bin metrekare alan üzerine kurulan parktan çok etkilendiğini belirterek, "Tüm Türkiye burayı görmeli" dedi. 


ÇOK BÜYÜK BİR ESER 

"Çok büyük bir eser gördüm" diyen Yüksel şunları söyledi: Türkiye'de eşine az rastlanan bir yer. İnsanlarımız, ilçe halkımız, bölge insanımız Türkiye'de yaşayan herkes burayı görmeli. Ben çok büyük keyif aldım. Burada dolu dolu bir gün geçirilecek, sosyal donatı alanlarıyla yeşiliyle, gölüyle, harika bir yer olmuş. İnşallah bundan sonraki 4 yıl boyunca başkanımızla birlikte yerel ve genel hizmetleri birleştirerek Gaziantep'te eserler oluşturacağız" diye konuştu. 


Sabah...