05 / 05 / 2024

Abdullah Ayaydın biyografi

Abdullah Ayaydın biyografi

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stk Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın ve Seyithan Morkoç ortaklığında kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Evini ve iş yerini kiraya veren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kira geliri beyanında bunlara dikkat!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yeminli Mali Müşavir Abdullah Kiraz, bugünkü köşesinde kira geliri beyanını kaleme aldı. İşte Abdullah Kiraz'ın 'Astarı yüzünden pahalıya gelmesin aman dikkat' başlıklı yazısı...

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedel ile Abdullah Gönül tarafından kuruldu.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Aydın Ayaydın'dan çimento zamlarına ilişkin açıklama!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan bugünkü köşesinde inşaat sektöründe yaşanan zam fırtınasını ve Rekabet Kurumu'nun kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın çimento zamlarına ilişkin değerlendirmesini kaleme aldı. İşte Rahmi Turan'ın o yazısı...

Rekabet Kurumu'ndan çimento fiyatları için öneri!

Son zamanlarda yükselen çimento fiyatlarına yönelik açıklama bulunan Rekabet Kurumu Kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın Rekabet Kurumu'nun konuyla ilgilenmesi gerektiğini dile getirdi. 

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Saray Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Munır Kaek  ve Abdullah Chahın tarafından kuruldu.

Han Plan Proje Mühendislik Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Plan Proje Mühendislik Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Halilullah Ayaydın tarafından kuruldu.

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yalçın Metin ve Mehmet Fındık ortaklığında kuruldu.

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Baylassın  tarafından kuruldu.

Abdullah Ayaydın biyografi Haberi

Abdullah Ayaydın biyografi

Abdullah Ayaydın kimdir?

Abdullah Ayaydın, 1983 yılı Samsun`da doğdu.2005 yılında Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2008 yılına kadar saha ve kontrol mühendisi olarak çalıştı. 


2008-2009 yılları arası askerliğini proje subayı olarak yaptı. İMO Adana Şubesinde 18. Ve 19. Çalışma Dönemlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 


2009 yılından bu yana şantiye şefi olarak çalışmaktadır.


İletişim bilgileri

Adres:

REŞATBEY MAH. 62006 SOK. NO:7 - ADANA


Telefon:

+90 322 4598400


Faks:

+90 322...