06 / 05 / 2024

Abdullah Balta

Abdullah Balta

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Balta ve Mustafa Emir Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Balta ve Mustafa Emir Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Abdullah Hacı Kırklareli'ndeki yol çalışmasını inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden çalışmaları incelemede bulundu.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Abdullah Bekki: Balıkesir'e yeni yatırımlar yolda!

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yılın ilk 4 ayında 26 şirketin kente 279 milyon 693 bin 895 liralık yeni yatırım yapmak için izin belgesi aldığını açıkladı.

Abdullah Ayaz, Üsküdar'daki projelerin inşaatlarını inceledi!

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, basın mensuplarıyla birlikte Üsküdar’da açılışa hazır hale gelen Dev Projeleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Abdullah Gül Kavacık'a taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı.

Abdullah Gül boğaz manzaralı villaya taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 8 aydır kaldığı Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti...

Abdullah Bostancı Enez çalışmalarını anlattı!

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, düzenlediği basın toplantısıyla son 1 yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bostancı, “30 Mart'a kadar borç yükü 63 milyon, yıllık geliri 5 milyon olan belediyenin borç yükü 13 katına çıkartılmıştır. " dedi

Balta ifrazlı ne demek?

Bir taşınmazın teknik usullere göre düzenlenen haritalarla gerek kazaen ve gerekse rızaen belli parsellere bölünerek, her parselin tapu kütüğünde ayrı bir sayfaya tescil edilmesine ifraz deniyor. Peki, balta ifrazlı ne demek?

Abdullah Atalay kimdir?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, AKP'den Ağrı Milletvekili aday oldu. Peki, Abdullah Atalay kimdir? Abdullah Atalay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Atalay...

Kral Abdullah Ekonomik Şehri'nin maliyeti 100 milyar dolar!

Suudi Arabistan, çölün ortasına Washington DC’den büyük bir kent kuracak. 20 yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen ‘Kral Abdullah Ekonomik Şehri’ 100 milyar dolara mal olacak.

Kral Abdullah Ekonomik Şehri 2018'de tamamlanacak!

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın Cidde'nin kuzeyine inşaa ettiği 'Amerika' tamamlanmak üzere... Bu özel kentte, New York, Boston ve Washington DC'nin aynısı çok özel bir bölgenin olacağı ortaya çıktı.

Abdullah Kiğılı: Özdilek çok başarılı!

Metrocity, Kanyon, Zorlu gibi AVM'lerin olduğu bölgede AVM açan Hüseyin Özdilek'e en ilginç yorum Abdullah Kiğılı'dan geldi: Yapma dedim. Buraya AVM açma dedim ama Özdilek çok başarılı.

Abdullah Balta Haberi

Abdullah Balta

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Balta ve Mustafa Emir Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT TAAHHÜT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...