12 / 05 / 2024

Abdullah Erin imar açıklaması

Abdullah Erin imar açıklaması

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

İmar barışıyla konuta çevrilen taşınmaza vergi sürprizi!

Dünya gazetesi yazarı Abdullah Tolu bugünkü yazısında imar barışıyla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Tolu'nun o yazısı...

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 4 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Rasulayn'da yapımı tamamlanan hizmet binaları açıldı!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde inşaatı tamamlanan hizmet binalarının açılışını yaptı.

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Abdullah Paksoy: Elbistan'ın imar sorunu çözülecek!

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, ‘Bereket ve Samimiyet’ parolasıyla hazırladığı projelerini açıkladı. Paksoy, Elbistan'ın imar planı sorununun çözüleceğini söyledi.

İmar barışı konut fiyatlarını artırdı!

Edirne Çevre ve Şehircilik Müdürü Abdullah Bülbül, imar barışı vasıtasıyla yapı kullanım belgelerini alan konut veya iş yeri sahiplerinin mülklerinin değerlendiğini ifade etti.

Çerkezköy’ün imar sorunu çözülmeli!

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mecliste görüşülecek olan ve Büyükşehir Belediyesi’ne yetki verilmesini içeren imar ile ilgili gündem maddesini değerlendi. Öğe, “Çerkezköy’ün en önemli sorunu imar konusudur'' diye konuştu.

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Adıyaman Samsat'ta bin bina hasarlı!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, depremde zarar gören Samsat ilçesindeki hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Erin, toplam 2 bin civarında bina bulunan Samsat'ta bin binada hasar oluştuğunu söyledi.

İmar planı rantını kamu alacak!

Bakan Özhaseki, imar planı tadilatlarında ortaya çıkan rantı kamunun alacağını belirterek “Bunu belediye meclisleri hesaplasın. Belediyeye resmi olarak yatırsınlar” dedi. Milliyet Gazetesi Köşe yazarı Abdullah Karakuş bugünkü köşesinde 'Tadilatın rantını kamu alacak' konusuna değindi.

Adıyaman Çetintepe Barajı'nın inşaatı 2018'de bitecek!

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, fiziki gerçekleşmenin yüzde 50 üzerinde olduğu Çetintepe Barajı'nın temelden yüksekliğinin 116 metre olduğunu ve 12 Milyon M3 dolgu hacmine sahip olduğunu belirtti. Erin, Barajın 2018 yılında bitirilmesi öngörülüyor'' dedi.

Abdullah Erin imar açıklaması Haberi

Abdullah Erin imar açıklaması

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Suriyeli kanaat önderleri, din adamları ve aşiret liderleriyle buluştu. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Valilik Konferans Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Barış Pınarı Harekatı'nın ardından Türkiye’nin kontrolüne geçen bölgede başta güvenlik olmak üzere sağlık, eğitim, altyapı, ekonomi ve insani yardımlar alanında gerçekleştirilen çalışmalar masaya yatırıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan toplantıda bir konuşma gerçekleştirilen Vali Abdullah Erin, Tel Abyad ve Rasulayn'ın köyleriyle birlikte her geçen gün yaşanabilir yerler haline gelmeye devam ettiğini söyledi.

Suriye'de yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulmasını temenni eden Erin, şöyle konuştu:

"Suriye'deki krizin ilk gününden itibaren Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Suriyeli kardeşlerinin yanında yer almaya, onları desteklemeye devam etti. Bu politikasında da 10 yıldan beridir hiç değişiklik olmadı. Türkiye...