04 / 05 / 2024

Abdullah Hacı biyografi

Abdullah Hacı biyografi

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı kimdir? Abdullah Hacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Hacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Hacı...

Abdullah Efendi Lokantası ilk şubesini açtı!

1888 yılında Sultan II. Abdülhamit'in emriyle açılan Abdullah Efendi Lokantası usta-çırak ilişkisiyle günümüze kadar geldi. Yıllardır Taksim'de Hacı Abdullah Lokantası olarak hizmet veren lokanta 129 yıl sonra ilk şubesini açtı.

Giresun Hacı Abdullah Halife Cami onarılacak!

Mimari Özellikleri ve 500 yıllık tarihi geçmişiyle ilimizin önemli kültür varlıklarından olan Hacı Abdullah Halife caminin onarımı için gerekli hazırlıklara başlandı.

Niğde Hacıabdullah'ın alt yapısı yenilendi!

Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, kasabanın alt yapısının tamamıyla yenilendiğini söyledi.Başkan Takyan, 30 kilometre kanalizasyon, 10 bin metre içme su hattı, 10 bin metrekare kilitli parke ve 30 kilometre yolun asfaltlandığını belirtti.

Abdullah Hacı Kırklareli'ndeki yol çalışmasını inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden çalışmaları incelemede bulundu.

Babaeski yol çalışmalarıyla modern bir görünüm kazanacak!

Babaeski Belediyesi'nce yürütülen yol yapım çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Abdullah Hacı, ilçeye kısa sürede modern bir görünüm kazandırılacağını belirtti.

Abdullah Hacı kimdir?

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı kimdir? Abdullah Hacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Hacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Hacı...

Babaeski altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı; “Babaeski Belediyesi yaptığı çalışmalar ile Ülkemizde ve Trakya’da örnek bir belediyedir. Evet, sadece bir yıl gibi kısa bir sürede İlçemizin tüm kanalizasyon, içme suyu şebeke hattını yeniledik

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Abdullah Sami Akşemsettinoğlu Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yayınlanan bilgiye göre Abdullah Sami Akşemsettinoğlu, istifa etmiş olan Hüseyin Çalık'ın yerine atandı

Abdullah Gül: Saraçoğlu Mahallesi’nde bina yıkımı olmayacak!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan, Abdullah Gül 'ün “Projeyi aceleye getirmeyin” dediğini, “Uzmanların tavsiyeleriyle ve yol göstericiliğiyle yapıldığı takdirde işlerin iyi yürüyeceğini” söylediğini aktardı.

Abdullah Bayram kimdir?

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram kimdir? Abdullah Bayram sektöre ne zaman girdi? Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı ne zaman ve nasıl kurdu? Denge Yapı projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Hacılar'daki okul inşaatında sona geliniyor!

Hacılar'da geçtiğimiz yıllarda temeli atılan ve yarım kalan okul inşaatın da sona gelindi. Memduh Bağrıaçık, okulun 2013-2014 eğitim öğretim dönemine yetişeceğini belirterek çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğim dile getirdi.

Abdullah Bakır: İnşaat sektöründe ciddi sorunlar yaşanıyor!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Abdullah Bakır, kent ölçeğinde yaşanan ciddi sorunlar nedeniyle sektörün özelliğini yitirmek üzere olduğunu bildirdi. İnşaatta yaşanan durağanlığın, ekonomik hareketliliği de olumsuz etkiliyor...

Abdullah Hacı biyografi Haberi

Abdullah Hacı biyografi

Abdullah Hacı kimdir?

Abdullah Hacı, 1958 yılında Babaeski'de doğmuştur. 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olup, bir süre yargıçlık ve hazine avukatlığı yaptıktan sonra 1985 yılında kendi serbest avukatlık bürosunu açmıştır.


Avukatlık mesleğinin yanı sıra belediye meclis üyeliği görevinde bulunmuştur. 


2009 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilerek göreve başladı.


Evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Fatih Caddesi Babaeski / KIRKLARELİ

Telefon : 0 (288) 512 12 36 / 512 10 72

Fax    0 (288) 512 41 20

E-Posta:  [email protected]

Web Adresleri: http://www.babaeski.bel.tr

http://www.babaeski-bld.gov.tr


Babaeski altyapı çalışmalarında sona...